Compania Plasmaserv oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente, consumabile şi accesorii pentru sudare şi tăiere; consultanță tehnică, vânzare, demonstraţii de funcţionare, punere în funcțiune, service şi reparaţii. Powermax30 Air este un aparat profesional de tăiere cu plasmă, cu compresor de aer încorporat. De asemenea, acesta este portabil, putând fi folosit pentru tăieri extrem de uşoare ale metalelor.

Noul aparat de tăiere cu plasmă de la Hypertherm este portabil şi foarte uşor de setat şi utilizat. În plus, Powermax30 Air este pregătit de lucru oriunde este nevoie datorită compresorului încorportat. Acesta poate fi conectat la orice sursă de 120 sau 240 V cu tehnologia Auto-Voltage.

Lucrări mai rapide

Datorită vitezelor de tăiere ridicate sunt reduse finisările ulterioare. În plus, modelul are o debitare continuă a metalelor ruginite, a grilajelor sau a profilelor. Echipamentul poate fi folosit pentru tăierea diverselor metale de diverse grosimi.

Puternic, sigur şi precis

AIR T30 este un nou pistolet robust produs de Hypertherm, proiectat pentru condiţii de lucru extreme. În plus, compresorul de aer încorporat este foarte puternic şi reduce costurile şi investiţiile, nu necesită întreţinere, filtrarea aerului fiind asigurată. Mai mult, sistemul de eliminare a umidităţii asigură o calitate superioară a tăierii. Compania asigură o garanţie de trei ani atât pentru sursa de tăiere cu plasmă, cât şi pentru compresor.

plasmaserv text

Aplicaţii:

– service, reparaţii şi modificări auto;

– dezmembrări şi reciclare;

– confecţii metalice;

– agricultură;

– construcţii;

– instalaţii şi HVAC;

– întreţinere şi reparaţii utilaje;

– fabrici, procese de producţie;

– lucrări artistice.

Sistemul include:

– sursă de alimentare, pistolet AIR T30, cablu 4,5 m;

– o duză standard, 1 electrod;

– curea de umăr.

Plasmaserv SRL oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente, consumabile şi accesorii pentru sudare şi tăiere, reparaţii şi service, întreţinere, verificare, mentenanţă periodică şi preventivă, instruire şi training, consultanță tehnică, punere în funcțiune sau demonstraţii practice de funcţionare.

Compania este distribuitor autorizat al urmatorilor producători: Hypertherm, Kemppi, Eckert, Abicor Binzel și Weldas. De asemenea, Plasmaserv deţine în stoc peste 1.200 de sortimente de produse pentru a putea răspunde prompt tuturor solicitărilor.

 

www.plasmaserv.ro

About The Author