PERFORMANTA INALTA CU NOUL M12 HACKZALL

Un alt instrument marca Milwaukee ce a revoluționat industria datorită performanței sale este ferăstrăul-sabie M12 FUEL HACKZALL, cel mai puternic reprezentant din clasa sa. Acesta are o viteză de tăiere cu până la 70% mai rapidă și o durabilitate cu până la 6 ori mai mare față de modelele predecesoare. Are un design compact, oferă ușurință de operare cu o singură mână în spații înguste și dispune de vibrații reduse pentru control sporit și precizie.

“Această performanță deschide o gamă de aplicații pe care modelele anterioare de 12V nu au fost capabile să le efectueze în trecut”, a spus Tom Simeone, Grup Product Manager pentru Milwaukee Tool Corporation. “Acesta se va ocupa de unele dintre cele mai dificile tăieri în care utilizatorii ar fi trebuit să comute la un instrument de 18V, cum ar fi cele de cherestea” , a adăugat Simeone.

Redlink Plus Intelligence hardware și software-ul sunt cele mai avansate sisteme electronice de pe piață. Integrează comunicarea între instrument, baterie și încărcător pentru a le proteja de la supraîncărcare, supraîncălzire și descărcare. Aceste protecții ajuta la menținerea condițiilor ideale pentru o performanță maximă.