NOUL TAIETOR ELECTRIC HUSQVARNA K 970

Noul K 970 este cel mai recent şi mai puternic tăietor de la Husqvarna, ce oferă motorului tehnologia revoluţionară X-Torq, transformându-se astfel într-o maşină unică în clasa proprie, atunci când vine vorba despre nivelul de emisii, eficienţă în lucru şi manevrabilitate.

Husqvarna continuă tradiţia sa îndelungată de a mulţumi cele mai exigente cereri pentru echipamente electrice puternice şi performante, cu noul şi model K 970. Raportul dintre greutatea şi puterea echipamentului oferă performanţe îmbunătăţite.

Printre caracteristicile principale ale echipamentului se regăsesc: noul design mai ergonomic, o capacitate de tăiere ridicată și o putere de neegalat, rezultatul operaţiunilor realizate cu noul K 970 fiind vizibil mai bune. În acelaşi timp, cilindrul alături de noul amortizor de zgomot cu deflector de căldură integrat, asigură o temperatură de funcţionare optimă, astfel rezistenţa aparatului în faţa variaţiilor climatice este sporită.

Ergonomia a fost de asemenea îmbunătățită. Noua apărătoare a lamei este acum fabricată din magneziu (disponibilă doar pe modelul de 14”, cel de 16” având o apărătoare din oţel) și oferă un echilibru sporit în timpul folosirii. Acest lucru face că poziţiile de operare şi de tăiere să fie mai uşoare, mai confortabile.

husqvarna text

Menţine praful sub control!

O supapă de apă progresivă permite reglarea exactă a volumului de lichid, reducându-se astfel, în mod considerabil consumul de apă.

Greutatea scăzută alături de performanța optimizată, îmbunătăţesc raportul putere/greutate, totul pentru a face din noul K 970 un echipament puternic, eficient şi de încredere, spre mulţumirea celor mai exigenţi utilizatori. Ca beneficii suplimentare, K 970 este echipat cu un motor X-Torq, reducându-se astfel emisiile şi consumul de combustibil, comparativ cu motoarele clasice în doi timpi.

Noul Husqvarna K 970 este potrivit pentru tăierea materialelor dure, precum betonul sau piatra, fiind un real ajutor în timpul renovărilor sau al lucrărilor de construcţii. Tăierea de găuri mici, ajustarea uşilor şi a ferestrelor, taierea ţevilor, asfaltului sau decuparea metalului nu reprezintă o problemă pentru K 970, fiind perfect în executarea unor astfel de cerinţe. De asemenea, este o alegere ideală pentru tăierea pavelelor.