NOUL POLIZOR UNGHIULAR MILWAUKEE

Milwaukee a introdus un nou model de polizor unghiular fără fir, cu performanţe ridicate.

Acesta are o durabilitate de până la 10 ori mai mare comparativ cu modelele precedente, fiind în acelaşi timp şi singurul tip de polizor fără fir din piaţă.

“Această nouă unealtă taie şi pregăteşte suprafaţa, în timp ce uneltele existente fără fir sunt eficiente numai ca instrumente de tăiat”, declară domnul Andrew Plowman, manager al Milwaukee Corporation. “M18 este, pur şi simplu, primul polizor unghiular fără fir care îşi respectă promisiunea”.

Polizorul unghiular a fost proiectat pentru a reda performanţe optime, într-o structură compactă şi subţire. Anul acesta Milwaukee a introdus trei invovaţii semnificative pentru acest domeniu: motorul fără perii Powerstate, acumulatorul Redlithium şi Redlink Plus Intelligence. Acestea redau uneltelor o putere şi o durabilitate de neegalat.

Motorul fără perii, Powerstate, are o durabilitate  mare, transformând în mod eficient energia în putere, fiind conceput pentru a oferi aceeaşi durabilitate pe o perioadă extinsă de funcţionare, în timp ce tehnologia Redlink Plus Intelligence reprezintă unul dintre cele mai eficiente sisteme electronice, oferind protecţie în cazul suprasarcinii, pentru a maximaliza durabilitatea motorului.