NOUL POLIZOR UNGHIULAR MAKITA

Timpul devine din ce în ce mai preţios, iar economisirea lui folosind unelte de ultimă generaţie reprezintă un avantaj. Astfel, Makita a lansat noul polizor unghiular, ce se deosebeşte uşor de alte modele datorită tehnologiei folosite în crearea sa.

Polizorul este alimentat de o baterie de 18V 4.0Ah, neavând cablu, astfel este mult mai uşor şi mai practic, fiind conceput pentru o manevrare multiplă în prelucrarea metalelor.

Datorită acumulatorilor de 18V – 4.0Ah, polizorul are un design compact şi uşor, fără ca acumulatorii să reducă puterea de lucru. Datorită faptului că este un instrument fără fir, acesta se alimentează cu o baterie de tip slide-18V Litiu-Ion. În plus, bateriile Makita de 18V Litiu-Ion au cel mai rapid timp de încărcare din categoriile lor, oferind rapiditate în executarea sarcinilor, fiind în acelaşi timp proiectate pentru a oferi performanţa şi puterea unui polizor cu fir. Tehnologia fără perii folosită a fost împinsă către excelenţă, Makita fiind lider la acest capitol în categoria sa. Pentru o durabilitate crescută, polizorul a fost echipat cu tehnologia Extreme Protection (XPT), ce presupune un sigiliu de protecţie în interior împotriva pătrunderii umezelii şi prafului la componentele cheie ale instrumentului.