NOUL FERASTRAU ELECTRIC MAKITA

Makita își extinde gama de ferăstraie electrice alternative de 18V cu un nou model cu acumulator, care ajunge la o încărcare completă în numai 30 de minute. XRJ01 / Z este cel mai nou instrument din gama LXT 18V, care cuprinde peste 70 de tipuri de unelte.

Tăiere eficientă

Noul model de ferăstrău are dimensiuni compacte și o greutate de numai 3,9 kg. Acesta este proiectat pentru tăiere PVC, țevi de cupru și conducte, fiind o soluție ideală pentru instalatori și cei care lucrează în construcții. “Acest nou produs compact este performant, eficient și versatil”, a declarat Mario Lopez, Product Manager, Makita. “Având o greutate mică și o prindere în ambele sensuri, cei care îl manipulează îl pot seta în funcție de aplicație, fapt care oferă o flexibilitate maximă și confort sporit în timpul utilizării.”

Compact și versatil

XRJ01 / Z are un motor cu viteză variabilă de 0-3,000 curse pe minut și execută o tăiere eficientă. Este dotat cu un sistem de schimbare rapidă a lamelor, ceea ce permite instalarea rapidă și duce la creșterea productivității. Are dimensiuni compacte, de numai 3,9 kg, astfel că poate fi manipulat chiar și cu o singură mână.

Funcțiile suplimentare includ L.E.D., oprire electrică și un sistem de blocare pentru un plus de confort. Acesta este alimentat de o baterie cu încărcare rapidă Makita Litiu-Ion 18V LXT.