NOUA SURUBELNITA CU ACUMULATOR DE LA BOSCH

GSR 10,8 V-CE TE Professional este o șurubelniță cu acumulator de la Bosch pentru aplicații flexibile, având ca scop simplificarea lucrului. Modelul are un design compact și o greutate redusă pentru a minimiza oboseala utilizatorilor, în acelaşi timp reușind să înşurubeze mai mult de 1.200 șuruburi cu o baterie de doar 2,5 Ah. De asemenea, perioada de viaţă este îndelungată datorită tehnologiei CE și a protecţiei electronice a motorului (EMP).

La numai 900 de grame, GSR 10,8 V-CE TE Professional cu baterie de 2,5 Ah oferă o perioadă de execuție lungă, cu o greutate redusă. Cu acest instrument, Bosch își extinde gama existentă de instrumente fără fir care se încadrează în clasa de 10,8 V, incluzându-se astfel şi șurubelnița cu acumulator pentru gips-carton care a fost dezvoltată special pentru aplicații mai flexibile în montarea acestuia. Acest instrument are o lungime de 207 mm și, datorită designului său compact, permite utilizatorilor profesioniști să lucreze în zonele greu accesibile sau deasupra capului fără efort.

GSR 10,8 V-CE TE Professional oferă, de asemenea, o calitate înaltă, dar și o durată mai mare de utilizare a bateriei, pentru mai mult de 1.200 șuruburi cu un diametru de 3,5 mm și o lungime de 35 de milimetri în gips-carton cu o singură încărcare a bateriei de 2,5 Ah – reprezentând cel mai mare număr de înșurubări din clasa sa.

Instrumentul funcționează la o viteză de 3.000 rpm și gestionează ușor șuruburi cu diametrul de până la patru milimetri. Prin urmare, GSR 10,8 V-CE TE Professional este adecvat în special pentru montarea gipsului în lemn şi metal. Acest lucru permite meseriașilor precum pictori, tencuitori, instalatori, tâmplari și electricieni finalizarea mai rapidă a oricărei aplicații standard.

bosch text

Tehnologie CE și Electronic Motor Protection

Durata de viață a motorului este prelungită datorită motorului CE fără perii, care permite instrumentului să aibă un design compact, făcându-l foarte ușor. Spre deosebire de motoarele convenționale de curent continuu electrice cu perii de carbon, motorul lui GSR 10,8 V-CE TE Professional nu necesită întreținere. În plus, frâna de motor integrată, plus protecția Electronic Motor (EMP), oferă protecție sigură împotriva supraîncărcării. Împreună cu motorul CE fără perii, aceste caracteristici asigură o durată de viață de 100 % mai mult decât cea a instrumentelor cu motoare convenționale.

Caracteristicile GSR 10,8 V-CE TE Professional sunt completate de un LED integrat, un mâner cu softgrip și un indicator pentru nivelul de încărcare. Oprirea de adâncime este reglabilă asigurând o înșurubare precisă chiar și la viteză maximă.

Sistem flexibil de alimentare

Bosch asigură că bateria de 10,8 V cu 2,5 Ah, care vine în pachet cu GSR 10,8 V-CE TE Professional, să fie pe deplin compatibilă cu toate instrumentele și încărcătoarele fără fir din cadrul aceleiași clase de tensiune, cum este cazul tuturor instrumentelor sale de sistem. Gama 10,8 V cuprinde în prezent 27 de instrumente și baterii cu 1,5 Ah, 2,0 Ah, de 2,5 h și 4,0 Ah.

GSR 10,8 V-CE TE Professional este disponibil acum la puncte de vânzare de specialitate în următoarele versiuni: într-o cutie de carton cu două baterii de 2,5 Ah și încărcător rapid sau în L-BOXX cu două baterii de 2,5 Ah și încărcător.