NOUA MASINA DE INSURUBAT FARA FIR XSF03M

Noua mașină de înșurubat fără fir de la Makita face parte din gama 18V Litiu-Ion, ce oferă peste 80 de instrumente alimentate cu același tip de baterie, XSF03M reprezentând cel mai mare echipament fără fir alimentat de o baterie de tip slide 18V Litiu-Ion cu cel mai rapid timp de încărcare din categoria sa.

Maşina de înşurubat de la Makita dispune de tehnologia „Push Drive”, ce oferă o eficienţă fără precedent în lucrările cu gips-carton, motorul putând fi setat să pornească doar atunci când unealta este în lucru, economisindu-se energia bateriei şi, în acelaşi timp, păstrându-se un mediu liniştit de lucru, fără zgomot. În plus, XSF03M deţine un motor BL fără perii, controlat electronic pentru a optimiza consumul de energie cu până la 50%. Deoarece nu există perii, motorul rulează mai rece şi mai eficient. Unealta reprezintă o soluţie ideală atunci când este neceasară eficiență, performanță dar și anduranță.

Pentru o durabilitate sporită, mașina de înșurubat de la Makita este echipată cu tehnologia Extreme Protection (XPT), un sigiliu de protecţie în interiorul instrumentului, realizat pentru o mai bună rezistenţă la praf.