NOUA MASINA DE INSURUBAT FARA FIR XAD02

Makita a lansat o nouă mașină de înșurubat fără fir care combină performanțele ridicate cu un confort sporit. Noul model, denumit XAD02 a fost proiectat în special pentru a fi folosit în spații restrânse și în locuri greu accesibile. Acesta cântărește doar 4 kg şi are un design compact și ergonomic.

“Makita deține o gamă extinsă de instrumente fără fir pentru găurire și înșurubare, iar modelul XAD02 care este cel mai recent model adăugat”, a declarat Mario Lopez, Product Manager, Makita SUA. “Acesta combină puterea și performanța într-o dimensiune compactă, cu o mandrină fără cheie pentru un plus de confort”, continuă Lopez.

Noua mașină de înșurubat face parte din gama de putere 18V, care oferă peste de 80 instrumente, devenind astfel una dintre cele mai extinse game de instrumente alimentate de acest tip de baterii. Bateriile Makita 18V Litiu-Ion au unul dintre cele mai rapide perioade de încărcare din categoriile lor, astfel încât acestea petrec mai mult timp în lucru și mai puțin timp la încărcare.

Mașina este dotată cu un motor Makita cu viteză variabilă care dezvoltă un maxim de 1.800 rpm. Mai mult, mandrina a fost proiectată pentru o instalare rapidă şi uşoară a capetelor de înșurubare. Există și un sistem de LED-uri pentru a ilumina zona de lucru.