NOUA GAMA DE POLIZOARE UNGHIULARE BOSCH

Noua gamă de polizoare unghiulare GWS 13 şi GWS 17 de la Bosch combină cu succes puterea cu manipularea facilă pentru prelucrarea metalelor oferind totodată, un grad de protecţie ridicat utilizatorului. Sistemele Soft Start, Kick Back Stop și cel de protecţie la repornire, garantează siguranţa utilizatorului în timpul lucrului.

Special dezvoltate la cerinţele constructorilor din domeniu, noile polizoare unghiulare sunt fabricate din materiale de calitate superioară şi au în dotare componente metalice rezistente, ce asigură obţinerea unor rezultate profesionale, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

Productivitatea ridicată a polizoarelor unghiulare se datorează motoarelor puternice, sistemului de răcire optimizat al acestora şi sistemului Constant Electronic (CE) Bosch, ce menţine turaţia constantă la puterea selectată pentru protecţie la suprasarcină.

eurotech text

Echipate cu motoare puternice de 1.300 W, respectiv 1.700 W, gama de polizoare GWS 13 şi GWS 17 poate fi utilizată pentru diverse aplicaţii într-o varietate mare de meserii. Cu accesoriile potrivite, acestea pot fi utilizate la tăierea materialelor din oțel, beton, piatră, gresie, marmură, faianţă ori la eliminarea vopselei și ruginii de pe anumite suprafețe.

Mânerul ergonomic Softgrip, greutatea redusă şi mânerul suplimentar cu amortizor de vibraţii permit utilizarea polizoarelor în regim continuu, cu un efort minim. Construcţia specială a polizoarelor împiedică alunecarea, asigură controlul pentru o operare precisă şi permite manevrarea confortabilă, datorită circumferinţei reduse de prindere a mânerelor.

Aceste beneficii împiedică apariţia senzaţiei de oboseală a utilizatorului chiar şi atunci când este nevoit să lucreze cu aceste scule electrice pentru un timp îndelungat. Astfel, Bosch reuşeşte în permanenţă să ofere soluţii inovatoare pentru profesioniştii din domeniul construcţiilor.

 

 

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro