NOILE TAIETOARE DIAMANTATE CONCEPUTE PENTRU MATERIALE DURE

GDC 125 Profesional este primul tăietor diamantat de la Bosch conceput pentru materiale dure. Acest instrument profesional are un motor puternic de 1.300 W, făcându-l perfect pentru toate tipurile de operațiuni. Instrumentul este compact, dar și versatil pentru a face tăieri precise. Poate executa tăieturi în granit, marmură, piatră sau beton, fiind potrivit pentru utilizare umedă cât și uscată.

Tăietorul diamantat este portabil și lucrează la fel de mult ca și un ferăstrău circular, având un mare avantaj în fața sculelor electrice staționare: este mic, ușor, compact și poate fi luat pe orice șantier. Cântărind doar 2.7 kg, GDC 125 Professional este, de asemenea, mai ușor decât modelele concurente comparabile. Se fac tăieri precise și drepte cu sau fără ghid paralel. Placa de bază poate fi înclinată până la 45 de grade. Adâncimea maximă de tăiere de 40 milimetri este continuu variabilă.

Noul tăietor diamantat are un suport pentru accesorii, cu un diametru de 22 mm. Acesta se potrivește cu toate discurile diamantate care îndeplinesc acest standard și oferă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea accesoriilor. Datorită blocării axului, discurile de tăiere sunt ușor de schimbat. Se recomandă ca discul de tăiere să fie răcit cu apă atunci când este utilizat în lucrul cu materiale foarte dure, cum ar fi granit sau marmura. Sistemul de răcire cu apă alimentat cu furtun de patru metri este ușor de utilizat. Pentru siguranța utilizatorului, instrumentul vine echipat cu un întrerupător.

bosch 2 text

GDC 125 Profesional va oferi în viitor profesioniștilor posibilitatea unui instrument suplimentar profesional Bosch pentru tăierea gresiei, alături de GCT 115

Professional. Gama Bosch de accesorii include o varietate de discuri de tăiere pentru GDC 125 Professional. Aceste discuri sunt perfect adaptate la instrument și sunt potrivite pentru a face tăieri curate și rapide în piatră naturală și toate tipurile de materiale.

Instrumentul este livrat într-o cutie de carton, cu un sistem de răcire cu apă, inclusiv un furtun de patru metri, duza de metal și conexiunea la apă, plus o cheie de schimbare a discului.