NOILE CIOCANE ROTOPERCUTOARE MAKITA

Makita a lansat un nou model de ciocan rotopercutor ce deține cu până la 90% mai puține vibrații comparativ cu modelul precedent, în același timp fără să afecteze energia de impact. Noul model denumit HR5212C a fost proiectat şi consolidat cu o variantă îmbunătățită a tehnologiei inovatoare anti-vibrații (AVT).

Tehnologia este compusă dintr-un un sistem cu trei componente sincronizate pentru reducerea vibrațiilor dăunătoare induse operatorilor.

“În dezvoltarea acestui ciocan rotopercutor, inginerii noștri s-au concentrat în special pe confortul utilizatorului, designul, dar şi funcţionalitatea acestuia. Uimitor, se continuă să se stabilească noi și noi standarde din punct de vedere al puterii și performanței”, a declarat Adam Livingston, Product Manager, Makita SUA.

Sistemul anti-vibrații “AVT” este de fapt un sistem de contrabalansare intern, care reduce foarte mult vibrațiile induse operatorilor pentru un confort sporit de utilizare și o eficiență mai mare. HR5212C deține o variantă îmbunătățită a acestei tehnologii inovatoare, fiind compusă din trei componente sincronizate.