MILWAUKEE UNELTE MULTIFUNCTIONALE FARA FIR

Milwaukee lansează șase noi modele de unelte profesionale M18, dedicate operaţiunilor de găurire și de fixare.

Cu performanțe, funcții și ergonomie îmbunătățite, vor fi introduse două bormaşini compacte și patru chei speciale, până la finele anului. Uneltele vor începe să înlocuiască modelele existente din gamă.

 

Încă de la lansarea din 2008, modelele 2601-22 și 2650-22 au fost cele mai de succes maşini de găurit şi chei de impact fără fir din istoria companiei Milwaukee, sistemul M18 devenind unul dintre liderii din piață”, declară Mike Monteleone, Product Manager la Milwaukee Tool Corporation. „Gama de maşini de găurit şi de fixare a fost cel mai mare și mai competitiv segment de scule electrice profesionale și ne vom menține poziția de top cu o dedicare în furnizarea soluțiilor de cea mai bună clasă”.

Noile unelte sunt cele mai compacte modele din clasele lor, oferind o ergonomie îmbunătățită, pentru o mai mare accesibilitate în zonele înguste. În plus, sculele au un raport putere-greutate bun, oferind mult mai multă putere, cuplu şi viteză de găurire şi fixare.

Noi modele de unelte profesionale

Milwaukee continuă să crească gama uneltelor fără fir prin introducerea noului model M18 Multi-Tool. Conceput pentru a spori productivitatea și a ușura utilizarea pentru utilizatorii profesioniști, noul model oferă cu până la 50% mai multă viteză de tăiere și de două ori mai mult timp de rulare

Prezintă caracteristici inovatoare precum schimbarea lamei fără ajutorul unei alte unelte şi un adaptor pentru accesorii universal.

„Vom continua să găsim soluții pentru a reduce decalajul dintre viteza uneltelor cu fir și confortul oferit de soluțiile fără fir”, spune Christian Coulis, director la Milwaukee Tool Corporation.

„Fiind dotată cu sistemul „Constant Power Technology”, care menţine permanent aceeaşi viteză de tăiere, noua unealtă multifuncţională oferă într-adevăr performanţe superioare, având cea mai ridicată viteză din clasa sa, sporind productivitatea pe şantier” adaugă dl. Coulis. Există 12 opţiuni de viteze presetate, astfel încât utilizatorii pot potrivi viteza necesară aplicaţiei la care lucrează pentru a putea finaliza sarcini mai rapid şi mai confortabil. Mai mult, Milwaukee va introduce, de asemenea, două noi accesorii odată cu lansarea uneltei, care pot fi achiziționate separat: noul kit de aspirare a prafului oferă utilizatorilor opțiunea de a păstra zona de lucru curată, fără reziduuri, iar kitul de limitare a adâncimii oferă siguranța de finalizarea a tăierilor, fără a deteriora materialele care nu se văd.

Autor: Daniela Rădeanu