Parteneriatul cu Metabo este unul dintre cele mai longevive parteneriate ale companiei Triton datorită calităţii şi performanţei, dovedită în timp şi atestată de către utilizatorii din construcţii, amenajări interioare, industrie şi multe alte domenii. Din gama de scule electrice produsă de Metabo, polizoarele unghiulare sunt concepute astfel încât să îndeplinească necesitățile celor mai pretenţioşi utilizatori. Cu puteri cuprinse între 900 şi 1.700 W acestea răspund tuturor provocărilor şi impresionează prin capacitatea continuă de lucru, confortul în folosire şi rezistenţa în timp, limita de lucru fiind stabilită de utilizator, nu de către maşină.

Polizoarele Metabo sunt concepute pentru a veni în întâmpinarea celor mai înalte standarde stabilite de profesionişti. Cuplajul de siguranţă al polizoarelor asigură decuplajul mecanic direct în cazul blocării discului şi minimizarea reculului pentru o protecţie sporită şi progres rapid.

Sistemul Metabo Quick-System permite schimbarea discului fără ajutorul uneltelor, prin apăsarea unui singur buton, datorită piuliței cu flanșă rapidă.

Motorul patentat Metabo Maraton are cuplu cu până la 50% mai mare, cu 20% mai multă putere şi cu 20% mai mare rezistenţă la supracapacitare pentru îndepărtarea rapidă a materialelor şi durabilitate sporită în condiţii extreme. Limitele uzuale în ceea ce priveşte puterea atinsă, productivitatea şi rezistenţa sunt depăşite, iar murdăria agresivă este ţinută la distanţă de mecanismul interior datorită protecţiilor suplimentare.

 

Sistemul anti-vibrare are autoechilibrare integrată pentru până la 50% mai puţine vibraţii ceea ce garantează o durată de viaţă îndelungată a utilajului şi creşterea de până la două ori a ciclului de funcţionare al discului de polizare.

Polizoarele cu carcasa plată sunt special concepute pentru spaţiile înguste, facilitând polizarea cordoanelor de sudură în locaţii cu unghiuri de până la 43°. Lucrul este cu mult mai rapid decât ar fi cu periile de sârmă, polizoare drepte sau pistoale pneumatice cu daltă. Polizoarele unghiulare cu cap plat oferă productivitate maximă, viteză şi siguranţă în spaţii restrânse.

Polizorul unghiular W 9-125 Quick de 900 W are circumferinţă scăzută pentru un confort sporit în timpul utilizării îndelungate, iar carcasa angrenajului poate fi ajustată la 90° pentru folosire cu mâna stângă sau pentru tăiere.

În cazul utilizării în condiţii dificile, polizorul unghiular WE 15-125 Quick se dovedeşte robust, cu densitate a puterii ridicată şi viteză constantă în sarcină pentru avans rapid în lucru.

WEA 17-125 Quick are cea mai mare putere din clasa sa, de 1.700 W, fiind ideal pentru polizările de calitate industrială în ciuda dimensiunii compacte.

Triton pune la dispoziţia clienţilor săi întreaga gamă de scule Metabo, oferind consultanță şi service autorizat pentru produse ca polizoare unghiulare şi drepte, ciocane rotopercutoare, ferăstraie circulare de masă, cu bandă, pendulare, staţionare, maşini de frezat, de găurit, amestecătoare de vopsea.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author