Masina de legat fier beton – MAX RB397

Mașina de legat fier beton MAX RB397 este soluția perfectă în cazul în care există mai multe proiecte într-o singură zi, datorită rezistenţei prelungite a acumulatorului care, în numai 45 de minute, se încărcă 100% . Numărul mediu de legături ce se pot realiza ajunge la 120, cu ajutorul unei singure role de sârmă, iar cu o încărcare maximă a acumulatorului, echipamentul se poate folosi pentru 10 role, cu o grosime a sârmei de Ø 0,8 mm. Mașina Max RB397 este dotată cu un încărcător inteligent și rapid care protejează acumulatorul în cazul supraîncărcării, iar accumulatorul de 14,4 V – Li-Ion este protejat în cazul descărcării totale.

De ce ai dori să cumperi acest tip de mașină?

În primul rând pentru că aceasta asigură un randament net superior legării manuale, cu beneficiile materiale ce decurg din contractele onorate în termene foarte scurte. Suplimentar, maşina are o autonomie totală datorită timpului redus de încărcare a acumulatorului Li-Ion. Max RB397 folosește o tehnologie avansată, ce permite o viteză mare de legare, de numai 1-2 secunde pe fiecare legătură. Are o rezistență deosebită a legăturii, acest lucru datorându-se faptului că sârma trece de 3 ori peste barele de armătură, rezultând o secțiune a legăturii de numai 2,4 mm.

De asemenea, maşina are o manevrabilitate deosebit de bună. Acest lucru înseamnă că poate fi folosită cu o singură mână, iar cu cealaltă se pot aranja perfect barele de armătură. Este foarte simplu de utilizat, nu necesită o calificare specială și reduce riscul apariției bolilor profesionale de tipul tendinitei, care apare la încheietura mâinii (în cazul legării manuale). Cu o simplă apăsare pe trăgaci se realizează legătura.

Motorul fără perii conferă mașinii o durată de viață mare și o fiabilitate deosebită. Are o greutate redusă, astfel că nu este necesară o forță deosebită a operatorului.

 

Productivitate ridicată

Cu numai o singură încărcare a acumulatorului, adică în numai 45 de minute, se pot realiza până la 6.000 de legături.

 

Uşor de transportat şi bine protejată

Este foarte ușor de transportat și depozitat datorită dimensiunilor de numai 305x105x390 mm și greutății de 2,4 kg. Greutatea include acumulatorul și rola de sârmă. La livrarea acestei maşini, cumpărătorul beneficiază de o valiză din plastic pentru depozitare și transport în siguranță, doi acumulatori şi încărcătorul inteligent. Echipamentele de protecţie specifice se găsesc în setul de livrare, împreună cu instrucţiunile de utilizare şi întreţinere a maşinii.

Beneficiile mașinii de legat fier beton faţă de legarea manuală

– Mașina efectuează o legare automată mult mai rapidă comparativ cu cea manuală şi scuteşte costurile salariale cu mai mulţi operatori.

– Nu există costuri cu pierderile de sârmă, operaţiunea efectuându-se curat şi fără scule adiţionale.

– Mașina automată reduce riscul apariției bolilor profesionale precum tendinita.

– Autonomia totală dată de viteza de încărcare, duce la finalizarea lucrărilor la timp și fără penalităţi.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Iasi, Romania

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

cod postal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro