Makita a adăugat gamei sale de scule fără fir de 12V, noul model de ferăstrău pentru decupat VJ01W. Extinderea acestei game alimentată de acumulatori pe bază de litiu-ion include şi soluţii pentru găurire, fixare, tăiere şi multe altele.

Noul VJ01W este cel mai nou adăugat în această gamă, oferind putere şi viteză într-o dimensiune compactă. „Makita continuă să fie lider în producerea de scule electrice fără fir, iar noul ferăstrău pentru decupat este cel mai nou jucător în gama noastră de 12V”, declară Mario Lopez, Product Manager Makita. „Acesta oferă

putere şi viteză într-o dimensiune compactă, iar utilizatorii primesc, de asemenea, şi o vizibilitate mai mare dar şi capacităţi de colectare a prafului rezultat îmbunătăţite. Pentru aplicaţii de tăiere, VJ01W este mult mai mult decât o soluţie compactă” adaugă dl. Lopez. Este propulsat de un motor construit de Makita, care oferă un maxim de 2.400 de rpm, dotat cu control al vitezei, care poate fi ajustat în funcţie de aplicaţie.

Are un design compact şi echilibrat, cântărind numai 1, 36 kg şi un profil proiectat în special pentru manevrarea eficientă în zonele cu spaţiu redus.