KNIPEX – SCULE PROFESIONALE CU DESIGN INOVATOR

Fabrica de scule de mână Knipex a fost înfiinţată, în anul 1882, de către Carl Gustav Putsc, în Wuppertal,o localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. O experienţă îndelungată, de peste 125 de ani în prelucrarea sculelor de mână, folosirea oţelurilor de înaltă calitate cât şi menţinerea peste ani a principiului “Made in Germany”, asigură cleştilor şi patenţilor Knipex un nivel de calitate neegalat în piaţă.

Cleşte de siguranţă pentru furtunuri auto

Acest cleşte poate fi folosit pentru montajul colierelor arc de până la 70 mm diametru. Deschiderea maximă a maxilarului este de 80 mm, iar diametrul de strângere este de peste 40 de mm. De asemenea, are şi o reglare rapidă: se reglează prin trecerea direct pe piesa de prelucrat, prin simpla apăsare a unui buton.

Ajustarea fină asigură o potrivire exactă pentru a se adapta la clemele de toate dimensiunile. Inserţiile de prindere universale, rotative, sunt concepute pentru prinderea fiabilă a clemelor în toate poziţiile, iar designul cu cap subţire face cleştele de siguranţă un instrument ideal, în special pentru locurile înguste. În plus, designul cunoscut Knipex Cobra,are o stabilitate mare datorată fălcilor întrepătrunse şi previne strivirea accidentală a degetelor.

În prezent, întreaga producţie se desfăşoară în aceeaşi locaţie din Wuppertal, într-o fabrică mare şi modernă, respectându-se întocmai normele de calitate care au făcut cunoscut brandul Knipex. Fiecare cleşte şi patent fabricat aici este testat individual în cadrul controlului final de calitate. Knipex oferă profesioniştilor un sortiment de peste 1.000 de cleşti şi patenţi pentru cele mai diversificate nevoi. Sculele sunt gândite pentru a face munca mai uşoară, mai rapidă şi mai sigură. O atenţie deosebită a fost acordată ergonomiei şi comodităţii în lucru, totul pentru creşterea eficienţei.

Brandul Knipex este prezent astăzi în peste 100 de ţări de pe întreg mapamondul. Vine în întâmpinarea utilizatorilor cu prezentări practice ale produselor, o metodă eficace prin care se pot evidenţia caracteristicile care fac cleştii şi patenţii Knipex unii dintre cei mai buni de pe piaţă.

În Romania, partenerul principal este Sesto International SRL din Cluj Napoca. Acesta oferă clienţilor săi, pe lângă scule de mână de calitate, suport tehnic dedicat şi soluţii practice pentru rezolvarea problemelor apărute pe linia de producţie sau pe şantier.

 

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro; www.sesto.ro