KNIPEX PERFORMANTA SI INCREDERE

Brandul Knipex este prezent astăzi în peste 100 de ţări de pe întreg mapamondul. Vine în întâmpinarea utilizatorilor cu prezentări practice ale produselor, o metoda eficace prin care se pot evidenţia caracteristicile care fac cleştii şi patenţii KNIPEX unii dintre cei mai buni de pe piaţă. În Romania, partenerul principal – Sesto International SRL din Cluj Napoca, oferă clienţilor săi, pe lângă scule de mână de calitate, suport tehnic dedicat şi soluţii practice pentru rezolvarea problemelor apărute pe linia de producţie sau pe şantier.

Cleștii de crimpare cu ajustare automată de la Knipex sunt disponibili acum cu o capacitate mai mare de lucru. Ajustarea automată la dimensiunea papucilor oferă profesioniștilor o crimpare rapidă și rezistentă a conexiunilor între cabluri.

Knipex a mărit gama de lucru a cleștelui de crimpare cu 4 bacuri şi profil pătrat 97 53 04 de la 10 mm² la 16 mm². Trecerea la capacitatea de 16 mm² se face uşor, prin simpla răsucire a unui buton la 180 de grade. De asemenea, a fost crescută capacitatea modelului 97 53 14 cu profil hexagonal de crimpare de la 6 mm² la 10 mm². Extinderea gamei de lucru a cleştilor de crimpare Knipex îi face şi mai eficienţi, deoarece aceştia acoperă întregul spectru de aplicaţii, făcând astfel inutilă cumpărarea de cleşti de crimpare pentru diametre mai mari. Capacitatea de lucru mai mare este combinată cu o reducere cu până la 20% a efortului necesar acţionarii cleştelui. Adiţional, mânerul a fost redesenat ergonomic, pentru a veni în întâmpinarea celor care folosesc intens cleştele în producţie. În acest fel, ei vor putea folosi cleştele de crimpare Knipex în condiţii de confort sporit.

Knipex Multistrip 10

Optimizarea dezizolatorului Knipex Multistrip îmbunătățește această unealtă în câteva aspecte. Knipex a modificat geometria cuțitelor de dezizolat, rezultând lame mai dure cu o durată de viață mai lungă. De asemenea, unealta oferă o utilizare mai ușoară datorită ergonomiei optimizate a mânerului cu proprietăți de prindere îmbunătățite. În plus, foarfeca de cabluri inclusă este retrasă pentru a minimiza riscul leziunilor.

Fabrica de scule de mână Knipex a fost înfiinţată de către Carl Gustav Putsch în anul 1882, în Wuppertal, localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. În prezent, întreaga producţie se desfăşoară în aceeaşi locaţie din Wuppertal, într-o fabrică mare şi modernă, respectându-se întocmai normele de calitate care au făcut cunoscut brandul Knipex.