Fabrica de scule de mână KNIPEX a fost înfiinţată de către Carl Gustav Putsch în anul 1882, în Wuppertal, localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. O experienţă îndelungată, de peste 125 de ani în prelucrarea sculelor de mână, folosirea oţelurilor de înaltă calitate cât şi menţinerea peste ani a principiului “Made in Germany”, asigură cleştilor şi patenţilor KNIPEX un nivel de calitate neegalat în piaţă.

În prezent, întreaga producţie se desfăşoară în aceeaşi locaţie din Wuppertal, într-o fabrică mare şi modernă, respectându-se întocmai normele de calitate care au făcut cunoscut brandul KNIPEX. Fiecare cleşte şi patent fabricat aici este testat individual în cadrul controlului final de calitate. KNIPEX oferă profesioniştilor un sortiment de peste 1.000 de cleşti şi patenţi pentru cele mai diversificate nevoi. Sculele sunt gândite pentru a face munca mai uşoară, mai rapida şi mai sigură. O atenţie deosebită a fost acordată ergonomiei şi comodităţii în lucru, totul pentru creşterea eficienţei.

Brandul KNIPEX este prezent astăzi în peste 100 de ţări de pe întreg mapamondul. Vine în întâmpinarea utilizatorilor cu prezentări practice ale produselor, o metoda eficace prin care se pot evidenţia caracteristicile care fac cleştii şi patenţii KNIPEX unii dintre cei mai buni de pe piaţă.

În Romania, partenerul principal – Sesto International SRL din Cluj Napoca, oferă clienţilor săi, pe lângă scule de mână de calitate, suport tehnic dedicat şi soluţii practice pentru rezolvarea problemelor apărute pe linia de producţie sau pe şantier.

„Pentru o prezentare a ofertei noastre sau pentru programarea unei demonstraţii practice, nu ezitaţi să ne contactaţi! Voi răspunde cu plăcere cererilor dumneavoastră.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, KNIPEX WERK şi SESTO INTERNATIONAL vă urează CRACIUN FERICIT şi UN AN NOU PLIN DE REALIZĂRI, şi va aşteaptă şi în 2013 cu o ofertă bogată şi numeroase promoţii!”

 

Sa auzim numai de bine!

 

Salutari cordiale,

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro