KNIPEX – EFICIENTA LA SUPERLATIV

Brandul Knipex este prezent astăzi în peste 100 de ţări de pe întreg mapamondul. Vine în întâmpinarea utilizatorilor cu prezentări practice ale produselor, o metodă eficace prin care se pot evidenţia caracteristicile care fac cleştii şi patenţii Knipex unii dintre cei mai buni de pe piaţă. În Romania, partenerul principal – Sesto International SRL din Cluj Napoca, oferă clienţilor săi, pe lângă scule de mână de calitate, suport tehnic dedicat şi soluţii practice pentru rezolvarea problemelor apărute pe linia de producţie sau pe şantier.

Foarfecă cu clichet

Dedicată în special tăierii cablurilor de diametre mari se poate utiliza cu uşurinţă, fie cu o singură mână ori cu ambele, în funcţie de grosimea cablului. Poate tăia cabluri de cupru sau aluminiu, cu diametre de până la 60 mm. Necesitatea tăierii cablurilor groase există în permanenţă, fie că vorbim de turbine eoliene, staţii de transformare ori şantiere. De obicei, pentru acest tip de operaţiuni sunt folosite sisteme electrice de tăiere. Producătorul german Knipex dovedeşte cu această foarfecă solidă şi în acelaşi timp compactă, că este posibilă o tăiere a cablurilor groase cu ajutorul unei singure mâini, într-un mod simplu şi rapid.

O particularitate specială este faptul că această unealtă profesională reprezintă prima foarfecă care deţine o acţionare cu clichet pentru tăierea diametrelor mari. Tehnologia cu 3 click-uri permite tăierea fără probleme, cu una sau două mâini, a unei plaje largi de dimensiuni de cabluri. Primul click este ideal pentru operarea cu o singură mână: lamele taie cu un efort minim, permiţând o transmitere confortabilă a forţei manuale şi o prindere favorabilă a uneltei. La al treilea click, lamele secţionează cablul integral.

Foarfeca se distinge printr-o folosire simplă, o greutate scăzută şi un design compact. Este de asemenea recomandată pentru uzul în spaţii înguste şi ideală pentru folosirea zilnică, mecanismul său fiind imun la impurităţile din mediul înconjurător. Este robustă, confortabilă, prezintă o bună stabilitate şi o durată de viaţă extinsă.

Patent multifuncţional

Electricienii trebuie să aibă întotdeauna sficul “lor” la îndemână. Knipex a proiectat un nou model de patent multifuncţional care completează în mod ideal sficul. Acest patent deţine funcţiile de bază a patru scule esenţiale în instalaţiile electrice: patent cu vârf,

dezizolator, scula de sertizat ferule şi foarfecă de cabluri. Această funcţionalitate extinsă inclusă într-o unealtă o face ideală pentru electricienii din construcţii şi industrie care schimbă frecvent locaţia de lucru.

Cel mai convingator argument pentru noul patent multifuncţional de la Knipex este designul său orientat către spiritul practic. Funcţiile esenţiale pentru un electrician au fost combinate în această unealtă.

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro