KNIPEX – CALITATE SI INOVATIE

Fabrica de scule de mână Knipex a fost înfiinţată de către Carl Gustav Putsch în anul 1882, în Wuppertal, localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. O experienţă îndelungată, de peste 125 de ani în prelucrarea sculelor de mână, folosirea oţelurilor de înaltă calitate, cât şi menţinerea peste ani a principiului “Made in Germany”, asigură cleştilor şi patenţilor Knipex, un nivel de calitate neegalat în piaţă.

Fiecare cleşte şi patent fabricat aici este testat individual în cadrul controlului final de calitate. Knipex oferă profesioniştilor un sortiment de peste 1.000 de cleşti şi patenţi pentru cele mai diversificate nevoi. Sculele sunt gândite pentru a face munca mai uşoară, mai rapidă şi mai sigură. O atenţie deosebită a fost acordată ergonomiei şi comodităţii în lucru, totul pentru creşterea eficienţei.

KNIPEX MultiStrip 10

Automatele de izolare de la Knipex au un reglaj automat pentru conductori multi-cablu și cablurile fine cu izolație standard pe întreaga gamă de lucru, de la 0,03 până la 10,0 mm². De asemenea, nu este necesară ajustarea manuală, nu lezează conductorii fălcile de prindere din oțel cu muchie, iar tăietoarea este integrată și ține cablul într-un mod care previne alunecarea, fără a distruge izolația rămasă.

Cleştele Knipex pentru inele de siguranţă elastice poate fi folosit pentru toate tipurile de inele, pană la Ø 70 mm. Capetele de prindere universale şi rotative garantează o prindere sigură în orice poziţie. Cu ajutorul cleștelui se realizează o transmisie optimă a forţei prin care se asigură o deschidere fără efort a inelelor. Sistemul Quick-Set garantează o reglare rapidă prin împingerea direct pe siguranţă.

Cleștele Knipex pentru instalații electrice cuprinde șase funcții într-o singură unealtă. Acest clește multifuncțional poate fi folosit pentru prinderea materialelor plate și rotunjite, pentru îndoirea, debavurarea, tăierea sau dezizolarea cablurilor și sertizarea

ferulelor ori pentru găuri de dezizolare pentru conductori de 0.7 – 1.5 mm² și 2.5 mm². În plus, acesta are un bac de crimpare pentru ferule 0.5 – 2.5 mm², un cap cromat și mânere bi-component izolate VDE.

Knipex CoBolt

Este o sculă compactă folosită pentru tăierea bolțurilor, sârmelor, cuielor sau niturilor de până la un Ø de 5,2 mm și are o putere de tăiere deosebit de mare cu efort redus datorită construcţiei articulate extrem de eficientă. În plus, tăișurile sunt călite inductiv.

 

 

Urdorea Răzvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro