KNIPEX BESTSELLER

Pachetul Bestseller de la Knipex!

Calitatea „Knipex – Made in Germany” este acum mai accesibilă pentru dumneavoastră! Doar în septembrie, beneficiaţi de 15% discount pentru pachetul Bestseller de la KNIPEX! Astfel, în loc de 54,80 EUR + TVA, preţul în oferta lunii septembrie este de 46,58 EUR + TVA! Livrările se fac în limita stocului disponibil, facturarea făcându-se la cursul BNR actualizat.

 

Conţine trei scule esenţiale

pentru trusa oricărui profesionist:

– un patent combinat cu mânere speciale „Comfort”;

– un sfic de tăiere cu mânere speciale „Comfort”;

– un cleşte pentru ţevi “Cobra” cu mânere antialunecare.

Cleştii pentru instalaţii electrice KNIPEX au primit anul acesta un premiu de design la IF 2013. Aceşti cleşti reprezintă completarea ideală pentru sficul electricienilor fiind echipaţi cu funcţiile de bază a patru scule esenţiale: patentul cu vârf, dezizolatorul, cleşte de crimpare pentru ferule şi foarfecă de cablu. Aceste patru funcţii ale cleştelui îl fac ideal pentru electricienii din industrie sau de pe şantier, a căror activitate presupune deplasări frecvente.

Cleştele pentru ţevi Cobra are o formă specială a suprafeţelor de prindere, iar poziţionarea inversă faţă de direcţia de rotaţie a dinţilor special trataţi asigură lucrul în condiţii de siguranţă. În plus, Cobra® oferă un mecanism de ajustare unic: prin apăsarea unui buton acesta se poate fixa uşor şi rapid pe piesa de lucru. Nu sunt necesare mai multe încercări pentru găsirea dimensiunii corecte de deschidere. În schimb, se poate aşeza maxilarul superior pe piesa de lucru, apăsându-se butonul pentru a muta aproape maxilarul inferior. O operaţiune foarte simplă. Şurubul de pivot blochează întotdeauna în condiţii de siguranţă, reajustarea accidentală – chiar şi sub sarcină – nu este posibilă. Cu ajutorul reglajului fin, se beneficiază permanent de o poziţie de lucru favorabilă.

Compania KNIPEX Werk C. Gustav Putsch KG  a fost fondată în anul 1882 şi reprezintă astăzi unul dintre liderii din piaţa patenţilor pentru comerţ şi industrie. Peste 45.000 de patenţi şi cleşti sunt produşi zilnic în fabrica aflată în proprietatea aceleiaşi familii, în aceeaşi locaţie din Wuppertal, Germania. Gama de produse include în jur de 1.000 de articole pentru toate domeniile de aplicabilitate. Knipex este prezentă în peste 100 de ţări, iar procentul exporturilor este de 60%.

„Pentru clienţii finali, oferim posibilitatea de a testa la lucru produsele noastre, prin demonstraţii practice care au loc la punctul de lucru, la sediul dealerilor specializaţi sau în cadrul târgurilor şi expoziţiilor de profil. De asemenea, organizăm training-uri dedicate, pentru personalul de vânzări al dealerilor noştri, cu scopul de a oferi clienţilor Knipex cele mai bune sfaturi înainte de achiziţia sculelor de mână necesare activităţii lor. Pentru programarea unei demonstraţii practice, nu ezitaţi să ne contactaţi”, a declarat Răzvan Urdorea, Product Manager Romania.

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro