Knipex – Alligator XL

Knipex Alligator XL oferă performanţele şi confortul unui cleşte pentru ţevi dar la o greutate redusă cu 50% şi o capacitate de prindere mărită (3 ½”). Cu o lungime optimă de 400 mm, Knipex Alligator XL îşi găseşte locul în orice trusă de scule.

Cleştele se poate regla în 11 trepte şi are o capacitate de prindere de până la 3 ½”. Construcţia acestuia este solidă şi este rezistent la murdărire, caracteristici esenţiale pentru orice utilizator, făcându-l ideal pentru lucrul în şantiere. Datorită formei speciale a capului şi articulaţiei, accesul la piesele de lucru se realizează uşor. O altă caracteristică interesantă care ajută la îmbunătăţirea calităţii lucrului este auto-fixarea pe ţevi şi piuliţe, evitându-se astfel posibilele alunecări. Dinţii cleştelui sunt trataţi special şi au o duritate de aproximativ 61 HRC. Această tratare ajută şi la prelungirea duratei de viaţă a uneltei, crescând totodată şi rezistenţa la uzură. Cleştii sunt fabricaţi din oţel de calitate crom-vanadiu, turnat şi tratat în ulei.

De asemenea, îmbinarea întrepătrunsă a celor două fălci de prindere măreşte şi mai mult stabilitatea uneltei, iar existenţa protecţiei speciale împotriva lovirii degetelor ajută la un lucru precis şi fără riscuri.

„Pentru clienţii finali, oferim posibilitatea de a testa la lucru produsele noastre, prin demonstraţii practice care au loc la punctul de lucru, la sediul dealerilor specializaţi sau în cadrul târgurilor şi expoziţiilor de profil. De asemenea, organizăm training-uri dedicate, pentru personalul de vânzări al dealerilor noştri, cu scopul de a oferi clienţilor Knipex cele mai bune sfaturi înainte de achiziţia sculelor de mână necesare activităţii lor. Pentru programarea unei demonstraţii practice, nu ezitaţi să ne contactaţi”, a declarat Răzvan Urdorea, Product Manager Romania.

Compania KNIPEX Werk C. Gustav Putsch KG  a fost fondată în anul 1882 şi reprezintă astăzi unul dintre liderii din piaţa patenţilor pentru comerţ şi industrie. Peste 45.000 de patenţi şi cleşti sunt produşi zilnic în fabrica aflată în proprietatea aceleiaşi familii, în aceeaşi locaţie din Wuppertal, Germania. Gama de produse include în jur de 1.000 de articole pentru toate domeniile de aplicabilitate. Knipex este prezentă în 100 de ţări, iar procentul exporturilor este de 60%.

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro