Knipex are încă un premiu de care se poate bucura, Eisen 2014 CSR, câștigat în cadrul Târgului Internațional din Koln. De asemenea, în urmă cu doi ani, compania a mai un câștigat premiu asemănător, Eisen 2012, pentru Inovație. Termenul CSR (Corporate Social Responsability) este utilizat atunci când se face referire la sustenabilitate și, prin urmare, reprezintă responsabilitățile companiei în ceea ce privește angajații, mediul înconjurător, piața și comunitatea.

„Pentru Knipex, CSR este o componentă fixă a misiunii companiei. Începând cu încurajarea angajaţilor şi continuând cu motivarea acestora, stabilirea standardelor de sustenabilitate de-a lungul lanțului de aprovizionare, transformând energia în energie verde, folosind sisteme fotovoltaice atât pe acoperişuri, cât și pe holuri, reciclând 80% din deșeuri și făcând muncă voluntară în regiune, Knipex a integrat responsabilitatea pentru mediul înconjurător, dar și comunitatea în toate procesele de afaceri”, afirmă membrii juriului, justificând astfel premiul înmânat companiei.

Cleştele Knipex pentru inelele de siguranţă elastice

Acest cleşte este potrivit pentru toate tipurile de inele până la 70 mm. De asemenea, are capete de prindere universale şi rotative pentru prindere sigură în orice poziţie. Cleştele transmite o forţă optimă prin care se asigură deschiderea fără efort a inelelor elastice. În plus, cu ajutorul opțiunii Quick-Set se execută o reglare rapidă prin împingere direct pe siguranţă.

Cleștele de la Knipex are un cap subţire şi o lăţime optimă. De asemenea, pastilele de prindere sunt rotative, ceea ce face cleştele unealta potrivită în spaţii înguste de lucru.

Knipex Cobra – cleştii high-tech pentru instalatori

Cleștele se reglează printr-o singură apăsare de buton, direct pe piesă și o reglare fină pentru adaptarea optimă la diferite dimensiuni. Knipex Cobra are și un mâner confortabil, se auto-blochează pe conducte și piulițe, ceea ce înseamnă că nu alunecă, necesitând un efort minim din partea utilizatorilor.

Cleştele de sertizat cu autoreglaj

Cleștele îşi schimbă dimensiunea de crimpare de la 10 mm pătrați la 16 mm pătraţi prin intermediul unui buton rotativ. Mai mult, se adaptează prin autoreglaj la mărimea dorită a ferulelor, fără erori de serizare cauzate de utilizarea ştanţei greşite. Nu în ultimul rând, cleştele de sertizat amplifică forţa prin pârghie în scopul operării fără efort, iar sertizarea este în patru muchii pentru suprafeţe de contact optime la conectarea prin strângere.

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A , 400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro

About The Author