HUSQVARNA K 970 FIABIL, EFICIENT SI USOR DE UTILIZAT

Husqvarna introduce noul model de tăietor K970 actualizat, dotat acum cu un sistem semi-automat de tensionare a curelei, denumit „SmartTension”, dar și cu o apărătoare a discului fabricată din magneziu. Pe lângă modelul standard K970, actualizările au fost făcute și la celelalte modele din gamă: „Rescue”, „Ring” și „Chain”. „Ne continuăm tradiția oferind performanțe profesionale pentru utilizatorii noștri de tăietoare manuale cu disc. Noul model K 970 este un tăietor circular pentru multiple acțiuni de tăiere, iar noile actualizări ale caracteristicilor sale îl fac chiar mai eficient pe șantier”, afirmă Johan Simonsson, Global Product Manager Power Cutters, Husqvarna Construction Products.

Gama unică de tăietoare manuale cu disc

Husqvarna iese în evidență și oferă întotdeauna mașini cu diferite surse de energie: benzină, electrice, pneumatice sau hidraulice. Ceea ce au acestea în comun este concentrarea pe utilizator, raportul ridicat energie-greutate și alte caracteristici care facilitează munca pentru utilizator.

SmartTension și apărătoarea din magneziu

SmartTension este un sistem care ușurează tensionarea curelei în mod optim. „Secretul SmartTension este faptul că minimalizează riscul de sub/supra tensiune. La tensionarea curelei, sistemul găsește tensiunea potrivită cu ajutorul unui mecanism patentat pe bază de arc. În plus, este ușor să schimbi cureaua și să inversezi apărătoarea. Acest lucru contribuie la fiabilitatea modelului nostru K 970”, continuă Johan Simonsson.

Un alt lucru foarte important este noua apărătoare de magneziu a lamei. Magneziul contribuie la o greutate mai mică, ceea ce conferă un raport putere-greutate mai bun. De asemenea, aceasta contribuie la o adâncime de tăiere mai mare – acum cu 155 mm la versiunea de 16”. Noua ajustare „Stepless” a apărătoarei lamei pentru toate modelele K970, face mai ușoară schimbarea poziției pentru a facilita tăierea.

hc250-0240

Focus pe fiabilitate

Pe lângă aceste caracteristici actualizate, noul K970 încă oferă beneficiile originale. Acestea includ: „Active Air Filtration” – unul dintre cele mai eficiente sisteme de filtrare de pe piață și „X-Torq” – motorul care produce mai puține emisii și are un consum de combustibil mai mic. „Utilizatorii tipici ar putea deveni distribuitori, companii de închirieri și contractori direcți. Ceea ce au în comun este nevoia de un tăietor de încredere care să facă treaba bine”, afirmă Johan Simonsson.

Actualizări la Husqvarna K970 Rescue

În același timp, Husqvarna lansează o versiune actualizată a modelului K970 Rescue. Tăietorul cuprinde noua funcție SmartTension semi-automată și apărătoarea de magneziu. În plus, pentru a menține vizibilitatea apărătoarei în fum, aceasta vine cu o bandă de reflexie. De asemenea, centura de transport de pe K970 Rescue este actualizată. Acum, carabinele sunt mai mari și mai ușor de manevrat cu mănuși.

 

SC HUSQVARNA PADURE  SI GRADINA SRL

Sos. Odai 33-37, sector 1, 013601 Bucuresti

+40727 708 775

beni.miron@husqvarna.ro

www.husqvarnacp.ro