Heyco – Peste 60 de ani de traditie

Compania Heyco reprezintă unul dintre furnizorii de top ai industriei de automobile din Germania fiind fondată de către Max şi Ernst Heynen în anul 1937. De-a lungul anilor, brand-ul Heyco a devenit sinonim cu garanţia calităţii germane. În plus, este și producătorul de scule care echipează în mod standard mărci prestigioase de autoturisme, cum ar fi: Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Volvo, BMW, Daimler, Rover, Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Toyota, MAN etc.

Heyco dezvoltă și produce componente din metal de înaltă calitate pentru medii extreme.

A fost creată recent o nouă divizie de producție situată în Germania, în special pentru a sprijini investițiile efectuate anterior. Fabrica dispune de noua tehnologie de imprimare 3D, o tehnică de viitor care constă în modelarea grafică a pieselor ce urmează a fi fabricate fără a fi nevoie de o matriţă sau o linie de producţie dedicată. Acest lucru sporeşte gradul de libertate în producţie pentru crearea de noi piese sau ansamble într-un mod foarte eficient.

Localizată în Remscheid, unul din centrele metalurgice din Germania, Heyco deţine astăzi o poziţie de lider în domeniul furnizării de piese turnate, produse tehnice şi scule de calitate destinate industriei auto.

Pentru profesioniștii care își doresc produse cu un raport preţ-calitate eficient, Heyco a creat un sub-brand denumit Heytec, sub sloganul: “Scule de încredere pentru profesioniștii isteţi”. Pentru acest brand există o gamă foarte variată de scule de mână, truse de scule, cărucioare de scule, accesorii, scule izolate VDE pentru o multitudine de domenii de activitate: pornind de la cele pentru utilizatorii începători, trecând prin domeniul service-urilor auto, electricienilor şi instalatorilor, până la departamentele de întreţinere şi producţie ale marilor companii.

Calitatea sistemelor de management Heyco este confirmată prin certificarea cu cele mai înalte standarde, reprezentând criteriul de calificare în ceea ce privește cererile clienților și construiesc baza pentru o cooperare strânsă și de lungă durată cu industria automobilelor și furnizorii acestora.

Heyco furnizează producătorilor de automobile şi diverse componente, module sau sisteme. De asemenea, datorită cererii în creştere a calităţii designului din industria fabricării de automobile, Heyco îşi adaptează în continuu produsele sale pentru o piaţă actuală foarte competitivă, în care ergonomia, durabilitatea dar şi eficienţa în producţie ori protejarea mediului înconjurător joacă un rol foarte important.

 Autor: SIlviu Mustățea

 

 

Urdorea Răzvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@heyco-romania.com

Web: www.heyco-tools.de

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro

Cu ocazia aniversării a 75 de ani de existenţă, compania oferă celor interesaţi de calitate o ofertă specială. Trusa de scule Heytec cu 6 module şi 75 de piese în cutie metalică, cu un preţ de listă de 595 EUR + TVA este disponibilă acum la preţul promoţional de 350 EUR + TVA! În plus, pentru fiecare trusă cumpărată primiţi cadou un patent multifuncţional Heytec!