Noul telemetru cu laser GLM 40 Professional este potrivit pentru toţi utilizatorii profesionişti care doresc să facă rapid măsurători precise. Cu un design robust, GLM 40 Professional este cel mai evoluat telemetru de la Bosch și oferă soluţii exacte pentru toate aplicaţiile de măsurare la interior. De asemenea, toate funcţiile de bază ale telemetrului sunt uşor de operat cu ajutorul celor cinci butoane cu afişaj pe segmente. Butonul pentru selectarea funcţiei este util pentru: măsurarea lungimii, măsurarea continuă, măsurarea suprafeţei, măsurarea volumului, măsurarea unică Pitagora, adunare sau scădere şi memorie.

Cu o precizie de măsurare de ± 1,5 mm şi o distanţă de lucru a laserului cuprinsă între 0,05 – 50 m, GLM 40 este util pentru estimarea nevoilor de material pentru sistemele de încălzire, ventilaţie şi climatizare; evaluarea nevoilor de material pentru instalaţiile electrice şi cablurile de date; calcularea nevoilor de vopsea şi tencuială; verificarea dimensiunilor în structurile clădirilor sau măsurarea încăperilor înainte de parchetare sau montare gresie. GLM 40 Professional de la BOSCH a fost certificat conform noului ISO Norm 16331-1, care defineşte suprafaţa de lucru şi acurateţea unui telemetru într-un mod mai detaliat.

eurotech text

Telemetrul cu laser GLM 40 Professional este prevăzut cu display iluminat, cu senzor de lumină şi buzzer, ce asigură o citire şi interpretare corectă a rezultatelor, indiferent de ambianţa luminoasă. Datorită designului compact şi greutăţii reduse de numai 100 grame, GLM 40 este uşor de transportat chiar şi în buzunar.

Noul telemetru cu laser de la Bosch reprezintă alegerea optimă pentru utilizatorii care au nevoie doar de funcţiile de bază pentru măsurătorile zilnice şi folosesc, în special, lungimea şi suprafaţa. GLM 40 Professional are un nivel optim de protecție împotriva prafului şi a stropilor de apă, fiind adecvat şi pentru meseriaşii care lucrează în condiţii de lucru dificile.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro