Knipex introduce prima foarfecă cu clichet pentru taierea cablurilor de diametre mari. Se poate utiliza cu uşurinţă, fie cu o singură mână ori cu ambele, în funcţie de grosimea cablului, putând tăia cabluri de cupru sau aluminiu, cu diametre de până la 60 mm. Necesitatea tăierii cablurilor groase există în permanenţă, fie că vorbim de turbine eoliene, staţii de transformare ori şantiere. De obicei, pentru acest tip de operaţiuni sunt folosite sisteme electrice de tăiere. Producătorul german Knipex dovedeşte cu această foarfecă solidă şi în acelaşi timp compactă, că este posibilă o tăiere a cablurilor groase cu ajutorul unei singure mâini, într-un mod simplu şi rapid.

O particularitate specială este faptul că această unealtă profesională reprezintă prima foarfecă care deţine o acţionare cu clichet pentru tăierea diametrelor mari. Foarfeca poate tăia cablurile de cupru sau de aluminiu cu diametre de până la 60 mm. Tehnologia cu 3 click-uri permite tăierea fără probleme, cu una sau două mâini, a unei plaje largi de dimensiuni de cabluri. Primul click este ideal pentru operarea cu o singură mână: lamele taie cu un efort minim, permiţând o transmitere confortabilă a forţei manuale şi o prindere favorabilă a uneltei. La al treilea click, lamele secţionează cablul integral.

Foarfeca se distinge printr-o folosire simplă, o greutate scăzută şi un design compact. Este de asemenea recomandată pentru uzul în spaţii înguste şi ideală pentru folosirea zilnică, mecanismul său fiind imun la impurităţile din mediul înconjurător. Este robustă, confortabilă, prezintă o bună stabilitate şi o durată de viaţă extinsă.

În prezent, întreaga producţie se desfăşoară în Wuppertal, într-o fabrică mare şi modernă, respectându-se întocmai normele de calitate care au făcut cunoscut brandul KNIPEX. Fiecare cleşte şi patent fabricat aici este testat individual în cadrul controlului final de calitate. KNIPEX oferă profesioniştilor un sortiment de peste 1.000 de cleşti şi patenţi pentru cele mai diversificate nevoi.

„Pentru clienţii finali, oferim posibilitatea de a testa la lucru produsele noastre, prin demonstraţii practice care au loc la punctul de lucru, la sediul dealerilor specializaţi sau în cadrul târgurilor şi expoziţiilor de profil. De asemenea, organizăm training-uri dedicate, pentru personalul de vânzări al dealerilor noştri, cu scopul de a oferi clienţilor Knipex cele mai bune sfaturi înainte de achiziţia sculelor de mână necesare activităţii lor. Pentru programarea unei demonstraţii practice, nu ezitaţi să ne contactaţi”, a declarat Răzvan Urdorea, Product Manager Romania.

 

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro

 

About The Author