Ferăstrăul electric pe bază de cablu CS 10poate fi operat împreună cu oricare dintre ferăstraiele electrice pentru ziduri de la

Husqvarna. Conform conceptului, utilizatorul are, într-un singur model, două echipamente: un ferăstrău pentru tăierea pereților și unul electric pe bază de cablu. Noul model CS 19, odată cu montarea acestuia pe sistemul ferăstrăului pentru tăiat ziduri, utilizatorul beneficiază de un system puternic și flexibil pentru tăiere, putând fi folosit pentru construcții elaborate precum: poduri, fundații sau ziduri groase.

Datorită construcției sale și capacității mari, ferăstrăul electric poate tăia la o adâncime foarte mare. „Ferăstrăul electric este cel mai practic dintre toate modelele de acest fel, produse de Husqvarna. Are o capacitate mare, oferă mult mai multe opțiuni și are o soluție completă și extrem de avantajoasă ca și preț pentru client”, afirmă Lars Gustafsson, Product Manager al Husqvarna Construction Products.

Modelul CS 10 se poate cupla cu ușurință la unitatea ferăstrăului pentru tăiat ziduri. Datorită structurii sale inovatoare utilizatorul poate beneficia de flexibilitate și ușurință în operarea echipamentului, asigurând o tăiere flexibilă, în sensul că unitatea se poate deplasa în ambele direcții. Acest lucru permite, de exemplu, tăierea pereților îndeaproape, în toate colțurile camerei. Modelul CS 10 găzduiește mai multe rafinamente tehnice sub capota de protecție, precum rularea cablului fără probleme și în mod egal, reducând uzura acesteia, ceea ce face munca operatorului mult mai eficientă. Sistemul de răcire și cel de lubrifiere ale echipamentului asigură tăierea eficientă și o durată de viață lungă. Mai mult, modelul CS 10 este foarte ușor de manevrat. Ferăstrăul poate fi controlat și de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi radio (WS 482 HF), oferind operatorului libertate de mișcare și confort de lucru. Viteza poate fi modificatăîn funcţie de aplicaţie, pentru o valoare optimă.

Autor: Daniela Rădeanu