Felo – scule inovatoare pentru profesionisti

Sculele de mână marca Felo au o tradiție ce datează încă din anul 1878, compania ajungând astăzi să fie condusă de a cincea generaţie. Sculele sunt produse într-o fabrică modernă din Germania și au o gamă de produse ce cuprinde: şurubelniţe, cleşti și ciocane. Direcţia de distribuţie a brandului a fost totdeauna orientată spre export, distribuind astăzi în: Europa, America de Nord şi Sud, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat şi Africa. Sculele de mână profesionale Felo sunt distribuite prin magazinul Metatools din Ploieşti.

Puterea de inovație și standardele calitative au dus la idei tehnologice avansate precum mânerul din două componente și vârful TIN, de aceea, în 63 ani de existenţă, Felo a obținut 260 de brevete și a ajuns să aibă peste 2.000 de produse şi un număr de 200 de angajaţi ce dezvoltă şi produc cu mult peste un milion de unelte pe lună.

 

 

 

Uneltele Felo sunt concepute pentru profesioniştii care se bazează pe ergonomia lor, versatilitate şi longevitate chiar şi în medii de lucru mai dificile. Toate produsele brandului au o garanţie de 15 ani contra defectelor materialului şi erorilor de producţie.

 

Mai mult de atât, brandul scoate pe piață numeroase scule cu un mâner ergonomic pentru un confort sporit şi forţă la prindere. De exemplu, mânerul sculelor este acoperit cu polimer elastic, ceea ce îl face foarte rezistent la zgârieturi şi îi conferă flexibilitate şi siguranţă în utilizare prin proprietăţile anti-alunecare.

Metatools SRL, importator Felo în România, pune la dispoziție o gamă variată de scule de mână profesionale pentru toate tipurile de aplicații, la prețuri avantajoase.

Compania deţine un capital integral românesc şi activează de peste 15 ani pe piața furnizorilor de scule electrice și accesorii scule electrice, echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

 

OFERTĂ SPECIALĂ METATOOLS

Set 6 surubelniţe +tester de tensiune Felo Seria 800

55 RON cu TVA

Set 5 surubelniţe Felo Seria 800

37 RON cu TVA

Trusă profesională,  chei tubulare cu clichet şi biţi  FELO Ergonic 36 piese

220 RON cu TVA

Trusă electrician 19 piese  izolate la 1000V FELO E-smart 

365 RON cu TVA

Trusă 17 şurubelniţe FELO Ergonic XXL

310 RON cu TVA

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

Mobil: 0743 105 460, 0720 066 174

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro