FELO – SCULE INOVATOARE PENTRU PROFESIONISTI

Felo, unul din principalii specialişti la nivel mondial în domeniul fabricării de şurubelniţe şi bituri pentru maşinile de înşurubat electrice, este o afacere începută în 1878, de către familia Holland-Letz, şi continuată pe parcursul a 5 generaţii până în ziua de azi. Este o companie cu tradiţie ce are peste 250 de angajaţi, produsele Felo fiind vândute astăzi în peste 55 de ţări din lume.

În România, Felo este prezentă prin intermediul importatorilor încă din 2006, la momentul actual reprezentând unul dintre cei mai de succes jucători în domeniul şurubelniţelor şi biturilor de calitate superioară. Aceste trăsături sunt completate de calitatea superioară a produselor companiei, exprimată şi de garanţia de 15 ani pe care o oferă, şi de faptul că au rămas unul dintre ultimii producători din domeniu ce produce încă în Germania, în ciuda tendinţelor din ce în ce mai mari de externalizare a celorlalte companii de pe piață.

În portofoliul Felo se pot regăsi 3 game complete de şurubelniţe, diferenţiate în funcţie de tipul de mâner, având astfel posibilitatea de a oferi tuturor utilizatorilor produsele noastre de calitate, dar ţinând cont şi de bugetele lor.

De asemenea, Felo produce şi o gamă extensivă de bituri şi adaptori magnetici, de cea mai înaltă calitate şi aici evidenţiindu-se multiple inovaţii cum ar fi adaptorul autoreglabil Star, adaptorul 4Impact, dar şi biturile TiN, produse unice inovate de către Felo pentru a uşura munca utilizatorilor finali şi a spori durata de viaţă a biturilor.

Felo se regăsește printre primii producători din lume în ceea ce priveşte seturile de şurubelniţe cu lame interschimbabile, oferind într-un spaţiu foarte compact multiple configurări ce oferă utilizatorilor mobilitate sporită, cum ar fi sistemele Smart sau trusele izolate pt munca până la 1000V E-Smart, dedicate electricienilor.

Seria 400 Ergonic

Există numeroase modele de mânere ergonomice, fiind întotdeauna mâna utilizatorului cea care trebuie să se adapteze formei mânerului. Ergonic este singurul mâner care se adaptează individual in functie de  mâna utilizatorului. Mijlocul mânerului este alcătuit dintr-un material hibrid moale, extrem de flexibil. Mânerul se potriveşte perfect în mână în toate condițiile de lucru. Mâna şi mânerul se adaptează perfect împreună, rezultând in mai puţin efort şi mult mai mult confort în timpul lucrului, premiţând un cuplu maxim mai mare. În plus, receptivitatea materialului are ca efect o sensibilitate îmbunătățită şi un control perfect al cuplului.

Mai multe informații legate de disponibilitatea pe piața din România se pot obține contactând direct adresa de email info@felo.com sau accesând website-ul www.felo.com.