FELO – MAI MULT DECAT SURUBELNITE SI BITI PENTRU PROFESIONISTI

Sculele de mână marca Felo au o tradiție ce datează încă din anul 1878, compania, condusă azi de a cincea generație a familiei Holland- Letz, fiind unul din primii trei specialiști în domeniu la nivel mondial. Sculele sunt produse într-o fabrică modernă din Germania și au o gamă de produse ce cuprinde: şurubelniţe, bituri și adaptoare magnetice, seturi de clicheți, clești și patenți de cea mai înaltă calitate. Direcţia de distribuţie a brandului a fost întotdeauna orientată spre export, distribuind astăzi în peste 50 de țări, împărțite pe următoarele continente: Europa, America de Nord şi Sud, Orientul Mijlociu, Africa, Australia și Noua Zeelandă.

Puterea de inovație și standardele calitative au dus la idei tehnologice avansate precum mânerul bi-component (Felo fiind prima companie care a făcut acest pas în branșă încă din anii 1980), urmat apoi de singurul mâner de șurubelniță ce se adaptează mâinii utilizatorului, mânerul Ergonic, sistemele versatile de lame interschimbabile Smart și E-Smart, primul sistem de acest gen dedicat electricienilor din domeniu, biturile TIN și adaptoarele Star și 4Impact în gama de accesorii pentru sculele electrice. De aceea, în 138 ani de existență, Felo a obținut 260 de brevete și a ajuns să aibă peste 2.000 de produse şi un număr de 250 de angajaţi ce dezvoltă şi produc cu mult peste un milion de șurubelnițe și bituri pe lună, conținute în catalogul anual de peste 200 de pagini. Uneltele Felo sunt concepute pentru profesioniştii care se bazează pe ergonomie, versatilitate şi longevitate chiar şi în medii de lucru mai dificile. Toate produsele brandului au o garanţie de 15 ani contra defectelor materialului şi erorilor de producţie.

De peste 10 ani, produsele Felo sunt disponibile în Romania prin intermediul mai multor distribuitori naționali și zonali, partenerii Felo fiind o parte foarte importantă a brandului și susținând constant clienții lor, atât cu stocuri foarte bine echilibrate, cât și cu informații și suport tehnic bine organizat și foarte bine pregătit.

Mai multe informații legate de disponibilitatea lor pe piața din România se pot obține contactând direct adresa de email info@felo.com sau accesând website-ul www.felo.com.