EFICIENTA SI PRECIZIE: ACCESORII STARLOCK MULTIFUNCTIONALE DE LA BOSCH

În viitor Bosch va oferi o gamă completă de accesorii multifuncționale profesionale oferind un nou sistem de montare: sistemul Starlock. Acest sistem a fost dezvoltat în comun de către Bosch și Fein, unii dintre liderii de piață la nivel mondial în echipamente cu funcție oscilatoare. Sistemul de montare a accesoriilor de la Bosch și Fein oferă utilizatorilor un standard uniform şi o performanță chiar mai mare, precum și un progres de lucru mai rapid și rezultate mai precise.

Bosch oferă accesoriile Starlock în trei clase de performanță: Starlock, StarlockPlus și StarlockMax. Aceste clase de performanță asigură că instrumentul și accesoriile sunt perfect potrivite unele cu altele, ajutând la prelungirea vieții utile a echipamentelor. Există marcaje atât pe accesoriu, cât și pe unealtă pentru acest motiv.

În total sunt 32 de accesorii Starlock, patru accesorii StarlockPlus și 12 accesorii StarlockMax. Clasele de performanță inferioară sunt proiectate pentru a se potrivi și cu instrumente din clasa superioară. Acest lucru înseamnă că toate cele 48 de accesorii sunt compatibile cu instrumentul StarLockMax. Mai mult decât atât, accesoriile cu sistemul de prindere Starlock sunt, de asemenea, compatibile și cu clase inferioare: acestea se potrivesc multifuncționalelor profesionale existente ale Bosch și Fein, fără a fi nevoie de un adaptor, precum și celorlalte instrumente cu OIS cu douăsprezece puncte sau sistem de fixare multistar.

Gama de accesorii Bosch prevăzută cu sistemul de montare Starlock este acum și mai versatilă. Cu o selecție de 48 de lame de diferite, frezele profesionale sunt potrivite pentru diferite aplicații – chiar și în zonele greu accesibile. Un sistem de cod de culoare îl face ușor pentru a selecta accesoriul potrivit: marcajele de culoare pe ambalaj și pe accesoriu permit utilizatorului să vadă dintr-o privire ce accesorii sunt potrivite pentru fiecare material, atât la achiziționare, cât și în timpul utilizării de zi cu zi.

Accesorii unice

Gama de produse include accesorii unice, cum ar fi lama de ferăstrău de adâncime cu margini de tăiere rotunjite și convexe “Curved-Tec”. Aceste accesorii asigură un control mai bun și o precizie mai mare chiar și atunci când se fac tăieturi în lemn, lemn de esență tare și lemn cu metal – cum ar fi decupaje în dulapuri sau de acces la o priză de alimentare. Acest lucru prelungește, de asemenea, durata de viață utilă a lamelor de ferăstrău: spre deosebire de muchiile drepte convenționale, de tăiere, suprafața de tăiere rotunjită minimizează apariția așchiilor pe suprafața materialului.

Pentru aplicații complexe de prelucrare a metalelor, Bosch a dezvoltat o serie de lame de adâncime MetalMax cu dinți de carbură de calciu. Grație tehnologiei de carbură, durabilitatea este de 30 de ori mai mare față de lamele convenționale cu dinți din metal. Ca rezultat, lamele “MetalMax” sunt extrem de rezistente la uzură și potrivite pentru tăieturi de șuruburi și cuie călite precum și pentru prelucrarea oțelului inoxidabil.

Un alt nou plus față de gama de produse este o talpă de șlefuire care permite profesioniștilor să lucreze pe suprafețe și să îndepărteze vopsele și lacuri, chiar și la unghiuri ascuțite. Eficiența ridicată și durata lungă de viață sunt asigurate de granulele de carbură care se lipesc mai puțin decât abrazivele convenționale, datorită tehnologiei de acoperire. Talpa de șlefuire este disponibilă cu o granulație de 40 sau 100.

Accesoriile Starlock sunt disponibile la punctele de vânzare de specialitate încă de la începutul acestui an. Lamele StarlockPlus și StarlockMax au apărut împreună cu noul Bosch multifuncțional, în aprilie.