Brandul DEWALT a fost creat din angajamentul pentru un design inovator şi întreprinzător, din nevoia de a livra scule electrice profesionale de clasă mondială, a unor soluții de stimulare a performanței utilizatorilor profesioniști. DEWALT a pornit revoluția sculelor cu acumulatori, acordând un nivel de neegalat de portabilitate, autonomie şi performanță pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

În August 2016, DEWALT a inaugurat acumulatorul revoluționar XR FLEXVOLT – primul acumulator convertibil 18/54V din lume – the world’s first 18/54V convertible battery pack – şi reprezintă o nouă eră în tehnologia sculelor electrice cu acumulatori.

Deblocarea potențialului tehnologiei acumulatorilor

Acumulatorul DEWALT XR FLEXVOLT este un acumulator convertibil 18V/54V: complet compatibil cu produsele existente din gama DEWALT de scule electrice cu acumulatori de 18V, cu opţiunea de a amplifica voltajul la un nivel fără precedent de 54V pentru a alimenta scule electrice de mare putere pentru construcţii. Chiar şi cel mai eficient sistem de acumulatori trebuia să facă un compromis între portabilitate şi putere mai mică, între uşurinţă mai mare în folosire şi autonomie mai redusă. DEWALT a luat în calcul frustrările zilnice cauzate de aceste limitări şi a proiectat sistemul XR FLEXVOLT pentru a elimina orice restricţie, pentru a livra un sistem de acumulatori ce oferă zero compromisuri. XR FLEXVOLT are dublul avantaj al autonomiei de neegalat în sculele cu acumulatori de 18V, precum şi livrarea puterii necesare completării unor aplicaţii care până acum nu puteau fi efectuate cu scule cu acumulatori. Cu această inovație, DEWALT a deblocat în sfârșit întregul potențial al sculelor cu acumulatori, iar acum pot fi alimentate chiar şi sculele electrice de mare putere pentru construcții utilitare folosind doar un acumulator.

Scule electrice cu acumulatori, pentru construcții utilitare

Puterea acumulatorului XR FLEXVOLT deschide noi drumuri în domeniul sculelor electrice cu acumulatori, iar DEWALT livrează acum o nouă gamă de produse XR FLEXVOLT pentru a acompania aceasta inovație – ce respectă complet principiile tehnologiei DEWALT: soluţii ultra-profesionale compacte şi durabile. Noua gamă XR FLEXVOLT este compusă din 8 produse menite să transforme complet șantierul zilei de mâine: un polizor unghiular de 54V, ciocan rotopercutor SDS plus de 54V, ferăstrău circular de 54V, ferăstrău Alligator de 54V, ferăstrău tip sabie de 54V, ferăstrău circular cu ghidaj 54V, ferăstrău circular cu masa 54V, ferăstrău circular cu tăiere înclinată 216mm 54V. Acestea sunt sculele electrice cu acumulatori, pentru construcții utilitare cu aceeași precizie, capacitate şi putere ca şi variantele echivalente cu cablu electric. Ferăstrăul circular cu masa XR FLEXVOLT este capabil să taie 50m de plăci OSB de 19mm (3/4”) cu o singură încărcare a acumulatorului – şi totuşi suficient de portabil pentru a fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta, fără ca utilizatorul să trebuiască să caute o sursă de alimentare.

Zero compromisuri

Acumulatorul XR FLEXVOLT şi gama de scule electrice de 54V asigură o tehnologie ce schimbă jocul – puterea sculelor cu cablu electric cu libertatea celor cu acumulatori şi niciun dezavantaj – zilele compromisurilor s-au terminat. Un specialist în acoperişuri în mod tradiţional preferă să folosească scule cu acumulatori atunci când lucrează la înălţime pentru a avea libertate de mișcare. Noua gamă XR FLEXVOLT nu oferă doar un ferăstrău circular de mare capacitate ce poate tăia bucăți mari de cherestea, acumulatorul fiind, de asemenea, interschimbabil cu cel de la ferăstrăul circular cu masă şi ferăstrăul circular cu tăiere înclinată – permițând flexibilitate reală a acumulatorului pentru întregul său set de scule. În plus, acumulatorul este interschimbabil și cu gama de scule cu acumulatori de 18V, asigurând astfel cea mai convenabilă soluție de acumulatori.