KNIPEX a inspirat şi a convins atât juriul IF, cât şi designerii şi experţii din toată lumea. Patentul pentru instalaţii electrice KNIPEX şi sficul KNIPEX X-Cut au primit în luna ianuarie, premiul pentru design de produs IF 2013, împotriva unor concurenţi extrem de competitivi.

Cleştele pentru instalaţii electrice KNIPEX a primit un premiu de design IF 2013. Acest cleşte reprezintă completarea ideală pentru sficul electricienilor şi este echipat cu funcţiile de bază a patru scule esenţiale pentru electricieni. Acestea sunt: patentul cu vârf, dezizolatorul, cleşte de crimpare pentru ferule şi foarfecă de cablu. Aceste patru funcţii ale cleştelui îl fac ideal pentru electricienii din industrie sau de pe şantier, a căror activitate presupune deplăsari frecvente.

Al doilea produs KNIPEX premiat este KNIPEX X-Cut. Sficul cu articulaţie întrepătrunsă are talentul unui all-rounder. Este compact şi uşor, dar în acelaşi timp este puternic şi extrem de precis. Cu o capacitate mare de tăiere, X-Cut este ideal pentru diverse aplicaţii în industrie şi comerţ.

Premiile IF sunt acordate de către un juriu independent compus din designeri, antreprenori şi profesori renumiţi în mediul internaţional. Încă din 1953, premiile pentru design IF sunt un punct de referinţă în recunoaşterea unui design bun. Criteriile luate în considerare de către juriu includ calitatea designului, gradul de inovare, impactul asupra mediului înconjurător, funcţionalitatea, ergonomia, siguranţa, valoarea companiei şi imaginea de marcă, precum şi aspecte universale legate de design.

Astăzi, compania KNIPEX Werk C. Gustav Putsch KG (fondată în 1882) este unul din liderii din piaţa patenţilor pentru comerţ şi industrie. Peste 45.000 de patenţi şi cleşti sunt produşi zilnic în fabrica aflată în proprietatea aceleiaşi familii, în aceeaşi locaţie din Wuppertal, Germania. Gama de produse include in jur de 1.000 de articole pentru toate domeniile de aplicabilitate. Knipex este prezentă în 100 de ţări, iar procentul exporturilor este de 60%.

 

Urdorea Razvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel:  0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro