Polizorul unghiular CP75XX de la Chicago Pneumatic din materiale compozite pentru întreținere și operațiuni de reparare este unul dintre cele mai puternice polizoare unghiulare din clasa sa disponibile pe piață astăzi. Ideal pentru pregătirea suprafețelor, eliminarea excesului de sudură şi alte aplicații în ateliere auto, seria CP75XX reprezintă o evoluție majoră în gama Chicago Pneumatic și este de așteptat să stabilească un nou standard de calitate pentru polizoare, permițând utilizatorilor să mărească productivitatea și în cele din urmă, rentabilitatea.

Seria CP75XX se mândrește cu un motor puternic de 1.1CP (840W), oferind o rată de îndepărtare a materialului destul de mare, reducând astfel timpul necesar pentru a finaliza munca. Disponibil în 101,6 mm, 114,3 mm și în 127 mm discuri abrazive și de tăiere, această serie oferă o versatilitate mare pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor profesioniștilor de aplicare.

Înalta durabilitate specifică uneltelor Chicago Pneumatic vine din calitatea superioară a transmisiei conice și a designului durabil, oferind aproape 1.000 de ore între servisări. Ca atare, durata lungă de viață a sculei permite costuri de întreținere reduse și durată de funcționare îmbunătățită, astfel încât să puteți efectua munca mai rapid și ușor.

Datorită materialelor compozite, seria CP75XX este compactă și ușoară, cântărind 1.6 kg și având dimensiunea de 270mm, oferă utilizatorilor o manevrabilitate și manipulare mult mai ușoară. Capul robust al polizorului este fabricat din aluminiu, în timp ce corpul său este fabricat din oțel și aluminiu, cu un compozit confortabil de prindere turnat care izolează mâna operatorului de frig.

Polizorul mai dispune şi de o apărătoare a discului de tăiere, care poate fi ajustată pentru a proteja operatorul și pentru a facilita accesul. De asemenea, oferă şi un comutator de siguranță pentru ușurința suplimentară de utilizare. Echipat cu o evacuare a aerului pivotantă de 360 de grade. CP75XX oferă utilizatorilor o manevrabilitate excepțională evitând complicațiile cauzate de adăugarea unui furtun de evacuare a aerului.