CHICAGO PNEUMATIC – NOILE INSTRUMENTE CU ACUMULATOR

Chicago Pneumatic combină cele mai bune caracteristici, oferind mai multă putere, mobilitate și productivitate, lansând noile scule electrice cu acumulator, de mare putere, care oferă o performanță sporită și, în același timp, mobilitatea unui instrument cu baterie. Noile chei de impact oferă performanțe superioare și o putere sporită a bateriei, pentru creșterea productivității, durabilității, ușurință în utilizare și mobilitate crescută.

Puternică și eficientă, cheia de impact CP8848 este produsul pilot al seriei și partenerul potrivit pentru cei care lucrează în întreținerea sau industria auto. Modelul dispune de un motor proiectat special și cutie de viteze durabilă, care oferă o putere de 1.050 Nm și cântărește doar 6,9 kg. Datorită tehnologiei avansate, CP20XP și CP12XP au baterii litiu-ion de 20 V și 12 V și furnizează operatorului mai multă putere de execuție, într-un timp mai scurt față de alte produse.

Bateriile pot fi scoase ușor prin intermediul unui buton de eliberare rapidă. Acestea sunt dotate cu circuit de protecție triplu pentru a preveni supraîncălzirea și suprasolicitarea în timpul perioadelor lungi de utilizare. Nivelul de încărcare a bateriei este ușor vizibil. Oferă informații corecte pentru a ajuta la minimizarea timpului de nefuncționare. “Pentru prea mult timp, profesioniștii au trebuit să facă o alegere între puterea obținută a instrumentelor și mobilitate oferită de acumulatori”, a declarat Luis Clement, Vice-Președinte Chicago Pneumatic Tools. “Noua noastră gamă de scule electrice cu acumulator elimină această dilemă și ajută la finalizarea muncii mai repede și mai confortabil.”

Noua linie de instrumente compacte cu acumulator sunt puternice și versatile, asigură o putere superioară și sunt ușor de utilizat. Toate instrument fără fir vin la pachet cu două baterii și un încărcător. Bateriile și încărcătoarele suplimentare sunt disponibile în magazine, compania oferind o gamă de accesorii originale.

www.best-tools.ro