BOSCH – TAIERE, SLEFUIRE SI GAURIRE CU DIAMANT

Pentru pregătirea substratului, a tăierii la dimensiune și montarea gresiei – pentru rezultate precise în fiecare etapă de lucru – Bosch oferă profesioniștilor o gamă largă de scule și accesorii dintr-o singură sursă. Cu ajutorul frezelor cilindrice cu diamant “Best for Ceramic”, a setului de găurire “Best for Ceramic Dry Speed Set” și a discului de tăiere cu diamant “Best for Hard Ceramic”, Bosch extinde gama existentă de produse pentru adaptarea și tăierea plăcilor la mărimea necesară. Această extensie oferă profesioniștilor soluții suplimentare pentru prelucrarea precisă a celor mai grele materiale, cum ar fi gresia fină.

Profesioniștii pot folosi acum freza cilindrică diamantată “Best for Ceramic” pentru prelucrarea precisă a canelurilor existente. Este prima freză cilindrică diamantată Bosch și se distinge de produsele concurente comparabile datorită formei sale concave. Aceasta permite ghidarea precisă și stabilă a tăietorului de diamant de-a lungul piesei de prelucrat – prevenind orice alunecare. Găurile existente pot fi extinse foarte ușor la orice formă. O granulație fină de diamant asigură progresul rapid al lucrărilor și, în același timp, frezarea foarte curată. Un alt avantaj al frezelor cilindrice diamantate Bosch este capul plat. Acest lucru permite utilizatorilor să lucreze pe plăcile deja așezate pe perete. Freza cilindrică “Best for Ceramic” are un diametru de 20 de milimetri și un suport M14 care poate fi folosit cu toate polizoarele unghiulare comune. Uneltele cu reglare a vitezei, cum ar fi Bosch GWS 7-15 E Professional, sunt deosebit de potrivite.

“Best for Ceramic Dry Speed Set”

Forează adânc, rapid și ușor pentru conducte de apă, conducte de încălzire, prize sau scurgeri de apă cu setul “Best for Ceramic Dry Speed Set”. Acum profesioniștii au întotdeauna la îndemână soluția pentru găurile de bază. Setul practic conține un număr total de patru biți de foraj în diametre de 25, 35, 51 și 68 de milimetri și acoperă, prin urmare, toate aplicațiile comune. Pentru aplicații individuale, profesioniștii pot folosi frezele diamantate “Best for Ceramic”, care sunt de asemenea, incluse în set. La fel ca freza diamantată, burghiele de găurit au, de asemenea, un suport M14 și pot fi utilizate împreună cu toate polizoarele unghiulare.

Pentru gresie fină: discul de tăiere diamantat “Best for Hard Ceramic”

Tăiați gresie fină cu precizie și fără rupere utilizând discul de tăiere diamantat “Best for Hard Ceramic”. Datorită designului segmentului și structurii speciale a diamantului, acest disc de tăiere minimizează semnele de spargere și arsuri care ar apărea în caz contrar atunci când se taie gresie fină. Pentru ca profesioniștii să lucreze cu și mai multă flexibilitate atunci când taie locașurile pentru prize, de exemplu. Bosch oferă pentru prima dată acest disc de tăiere cu un diametru de 85 de milimetri. De asemenea, decupajele pătrate, care măsoară 60 de milimetri, pot fi astfel executate rapid și fără efort.

Discul de tăiere cu diamant este disponibil în diametre de 76, 85, 115 și 125 milimetri și este adecvat pentru utilizarea cu polizoare unghiulare comune, în special GWS 12V-76 Professional, GWS 7-115 E Professional și GWS 13-125 CIE Professional de la Bosch.