BOSCH, SISTEME PERFORMANTE PENTRU PRELUCRAREA OTELULUI

Oţelul inoxidabil se află în tendinţe, astăzi el acoperind un procent important din suprafețele metalice ce urmează a fi prelucrate, tendinţa fiind crescătoare. Un potenţial enorm îi pune pe utilizatori, ca specialiști în industrie și prelucrarea metalelor, în fața unor provocări deosebite pentru depășirea cărora aceștia au nevoie de unelte speciale: în funcţie de ce urmează să facă, dacă trebuie să îndepărteze culoarea de revenire, cordoanele de sudură sau să elimine prin şlefuire zgârieturile.

La Bosch, profesioniștii pot găsi acum la un loc tot ceea ce le trebuie pentru prelucrarea perfectă a oţelului inoxidabil. Datorită mânerului îngust, sculele Bosch pentru prelucrarea oţelului inoxidabil se bucură de o operare excelentă, astfel încât utilizatorii să le manevreze cu precizie pentru un rezultat optim. De asemenea, schimbarea fără scule a accesoriilor şi poziţiile de lucru confortabile ușurează, pe deasupra, lucrul de zi cu zi.

De la prelucrarea balustradelor înclinate până la cea a containerelor mari, cu sculele electrice Bosch, utilizatorii au totul sub control.

Ergonomie optimă

Ghidare sigură datorită mânerului îngust şi poziţiilor diferite de prindere în funcţie de utilizare.

Manevrare uşoară

Schimbarea fără scule a accesoriilor, unghiul de lucru reglabil şi poziţiile diferite de prindere asigură un avans de lucru rapid.

Programul Bosch pentru prelucrarea oţelului

Ţevi, muchii sau suprafeţe, şlefuire brută, satinare sau lustruire până la luciul de oglindă: cei ce doresc să prelucreze oţelul inoxidabil au nevoie de unelte cu totul speciale. Scule care pot fi ghidate optim la prelucrarea suprafeţelor delicate, cu turaţie variabilă şi accesorii perfect adaptate în funcţie de aplicaţie. În toate aceste operațiuni sculele electrice Bosch excelează.

bosch text

Ţevi şi profile

La prelucrarea suprafeţelor este important să se evite formarea denivelărilor şi modificările de culoare. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul mașinii de satinat GSI 14 CE, polizorul unghiular GWS 15-125 şi polizorul drept GGS 8 CE Professional. Accesoriile speciale şi turaţiile scăzute asigură o degajare redusă de căldură, stratul de oxizi de laminare fiind îndepărtat precis, uniform și fără urme. În plus, cordoanele de sudură pot fi îndepărtate fără a deteriora suprafețele învecinate. Pila electrică GEF 7 E Professional este ideală pentru numeroase utilizări, în special în locurile înguste sau greu accesibile.

Construcţiile de ţevi din oţel inoxidabil ca, de exemplu, balustradele de scări, reprezintă adesea o provocare deosebită. Indiferent dacă este instalată sau se prelucrează în atelier, dacă este curbată sau dreaptă, utilizatorii vor obține o suprafaţă perfectă cu maşina de şlefuit ţevi cu bandă GRB 14 CE şi polizorul unghiular GWS 15-125 Inox Professional.

bosch text 2

Colţuri şi muchii

Pila electrică GEF 7 E Professional este potrivită pentru numeroase utilizări, în special în locurile înguste sau greu accesibile.

Suprafeţe

La prelucrarea suprafeţelor este importantă evitarea formării denivelărilor și a modificărilor de culoare. Acest lucru poate fi obținut cu ușurință, cu ajutorul mașinii de satinat GSI 14 CE, cu polizorul unghiular GWS 15-125 Inox și cu polizorul drept GGS 8 CE Professional. Accesoriile speciale şi turaţiile scăzute asigură o degajare redusă de căldură, stratul de oxizi de laminare fiind îndepărtat precis, uniform și fără urme.