BOSCH, SISTEME DE CAROTAT PROFESIONALE

Noul sistem de carotat diamantat de la Bosch este soluția completă pentru procesele de găurire de bază. Acest lucru permite instalatorilor și profesioniștilor obținerea unei găuriri rapide în zidărie și beton, chiar şi la diametre mari. Sistemul excelează prin furnizarea unu grad înalt de performanță, cu o durată de viață mai mare și o flexibilitate sporită datorită accesoriilor complete. Mai mult decât atât, Bosch lansează simultan noi maşini de carotat pentru găurire uscată, dar și umedă, oferind astfel un sistem complet coordonat.

GDB 180 WE Professional are o greutate de doar 5,2 kilograme și un motor de 2.000 W cu o cutie cu două viteze, fiind extrem de ușor, dar și puternic. La 180 de milimetri oferă cel mai mare diametru de găurire din această categorie de performanță. GDB 180 WE Professional este foarte robust pentru că lubrifierea cutiei de viteze se obţine cu ajutorul unei băi de ulei. Lubrifierea optimă a cutiei de viteze asigură un grad ridicat de eficiență și o durată de viață mai lungă. În plus, carcasa din aluminiu turnat sub presiune și cordonul flexibil contribuie, de asemenea, la durată mai mare de viaţă. GDB 180 WE Professional acoperă o gamă largă de aplicaţii, fiind potrivit pentru găurirea uscată, dar și umedă.

Diametre de până la 350 mm

GDB 350 WE Professional este conceput pentru diametre de găurire mari de până la 350 mm. Acesta oferă 3.200 de wați și este, prin urmare, extrem de puternic. Asemenea modelului mai mic, o durată de viață mai lungă este asigurată de lubrifierea cutiei de viteze în baie de ulei, carcasa din aluminiu turnat sub presiune și a cordonului flexibil, foarte rezistent la şocuri. Pentru a se asigura că este complet alimentată cutia de viteze cu ulei, chiar în timpul găuririi verticale, GDB 350 WE Professional are o pompă de ulei integrată.

bosch text

Burghiul diamantat este completat de standul de găurire profesional GCR. Unghiul de lucru poate fi setat folosind scala de pe GCR 350 Professional, care permite sistemului să fie aliniat cu precizie în timpul lucrului. Viteza și cuplul pot fi adaptate tipului de găurire necesar, datorită cutiei de viteze cu trei trepte. GDB 350 WE Professional este conceput pentru perforare umedă în beton armat și zidărie.

Caracteristicile celor două sisteme sunt completate de pornirea lentă (soft start), un indicator de suprasarcină electronic, un comutator de protecție și un ambreiaj de suprasarcină pentru a proteja utilizatorul și mașina.

GCR 180 şi GCR 350 Professional permit profesioniștilor setarea cu ușurință a unghiului de lucru înainte de găurire. Ambele pot fi operate utilizându-se o roată de mâna cu trei pârghii de alimentare şi pot fi montate pe ambele părți fără a fi necesare scule suplimentare.

Soluție completă

Sistemul de carotat diamantat este completat de accesorii complete. Acestea includ seturi de montare și de vid pentru standuri de găurit, un recipient de apă sub presiune, inele de colectare a apei cu sigiliu ce au rolul de a minimiza murdăria din timpul lucrului și o placă distanțier pentru găuri de 300-350 mm, cu GDB 350 WE Professional.