BOSCH, SCULE PROFESIONALE CU DESIGN INOVATOR

Fie că este vorba despre materiale cu o vâscozitate mare sau mai mică, Bosch oferă profesioniștilor instrumentele potrivite pentru amestecarea oricărui tip de material. Aceste maşini de amestecat oferă un confort sporit utilizatorului datorită mânerului cadru, asigurând astfel un nivel minim de oboseală chiar şi în timpul unei utilizări continue. Comutatorul de accelerație este integrat în mâner și este ușor de operat, iar în cazul în care paleta trebuie schimbată, axul universal central asigură o ușoară înlocuire.

Instrumentele sunt dotate cu motoare de 1.200, respectiv 1.800 W, livrând îndeajuns de multă putere pentru o amestecare puternică, rapidă şi eficientă a diferitelor materiale. Modelul GRW 12 E Professional este o mașină de amestecat adecvată în special pentru materialele de o vâscozitate redusă sau cele de vâscozitate medie. Acest lucru permite, de exemplu, pictorilor să agite cu ușurință vopselurile și lacul, sau profesioniștilor din construcții să amestece adezivi sau mortar. În funcție de consistența sa, materialul este amestecat cu până la 1.000 rpm. Volumul maxim de amestecare este de 50 kg, iar diametrul maxim al paletelor ajunge la 140 mm.

GRW 18-2 E Professional

Această maşina de amestecat profesională este dotată cu două viteze și poate fi folosită pentru amestecarea materialelor cu un volum de până la 80 kg. Cu o viteză a motorului de până la 450 rpm, permite utilizatorilor amestecarea unor materiale de vâscozitate mai mare cum ar fi: ipsosul, mortarul sau chitul. Pe de altă parte, în a doua viteză, de 1.050 rpm, poate agita materiale de vâscozități mai mici. Diametrul maxim al paletei este de 180 mm.

Cele două maşini profesionale de amestecare, GRW 12 E și GRW 18-2 E, vin cu palete de 140 mm și respectiv 160 mm. Alte accesorii, precum palete din oțel inoxidabil, sunt disponibile în gama Bosch de accesorii.