PRIMUL POLIZOR UNGHIULAR DIN LUME DE 10,8 V

Bosch prezintă primul polizor unghiular profesional de 10,8 V fără fir GWS 10,8-76 V-CE Professional. Acest instrument ușor de utilizat excelează, atât datorită puterii sale, cât şi a designului său care este optimizat pentru tăiere. Polizorul unghiular de 10,8 V este compact, ușor și totuși foarte puternic. Acest lucru îl face potrivit pentru tăieri scurte şi rapide, în diferite materiale.

Cu un disc de 76 milimetri și o adâncime maximă de tăiere de 16 mm, taie cu încredere conducte de cabluri, tije filetate și benzi de margine pentru plăci, precum și gresie și faianță, țevi, profile tubulare, cărămizi perforate și parchet. Aceste funcţii oferă electricienilor, instalatorilor, faianțarilor și designerilor de interior un ajutor la îndemână pentru toate aplicațiile de tăiere. Cu o greutate de numai 900 de grame, GWS 10.8-76 V-CE Professional este foarte ușor și prezintă o formă care urmează conturul mâinii în mod natural pe timpul utilizării. Acest instrument puternic este proiectat special pentru tăieri la locul de muncă și poate fi folosit oriunde, chiar și în spații înguste și zone greu accesibile. Spre deosebire de polizoarele unghiulare convenționale, discul nu este atașat orizontal, ci, mai degrabă, pe verticală. Mulţumită acestui avantaj ergonomic, poate fi ghidat foarte ușor și controlat, înlocuind alte instrumente, cum ar fi fierăstrăul. Un motor puternic fără perii oferă performanță optimă, ceea ce face posibil designul compact și permite utilizatorului să facă progrese rapide. Motorul CE nu are nevoie de întreținere și asigură viață lungă a aparatului. Altă caracteristică a GWS 10.8-76 V-CE Professional include o apărătoare , care poate fi setată ușor și confortabil, fără a fi nevoie de o cheie. Când polizorul unghiular este oprit, discul se oprește în mai puțin de o secundă. Gamă largă de accesorii pentru diferite cerințe Pentru a oferi flexibilitate profesioniștilor să răspundă cererilor de sarcini, Bosch oferă o gamă largă de accesorii: Alegeți dintre un disc de tăiere metal, un disc de tăiere multi-material și un disc diamantat.

bosch text

Pentru a permite utilizatorilor posibilitatea de a schimba aceste discuri rapid și convenabil, GWS 10.8-76 V-CE Professional dispune de un nou tip de blocare a axului: blocarea axului nu se mai efectuează prin apăsare continuă, așa cum este cazul polizoarelor unghiulare convenționale, ci este, mai degrabă, o apăsare scurtă înainte de a schimba discurile și apoi re-apăsat. Noul polizorul unghiular cu acumulator GWS 10.8-76 V-CE Professional face parte din gama extinsă a sistemelor de 10,8 volți de Bosch pentru profesioniști și vor fi disponibile începând cu 2016 în magazine specializate. Polizorul unghiular fără fir va fi furnizat în trusa sub forma literei L (L-BOXX), incluzând doi acumulatori de 2,5 Ah, un încărcător Express 1.130 CV Professional, două discuri de tăiere de metal și un disc de tăiere multi-material. Acest instrument face parte, de asemenea, din sistemul de vânzări “Click & Go” pentru instrumente de 10,8 volţi cu acumulator de la Bosch.