BOSCH POLIZOARE PUTERNICE SI ROBUSTE

Noile polizoare de la Bosch oferă una dintre cele mai lungi durate de viață din clasa lor, ceea ce înseamnă mai multă putere dar și o ergonomie mai bună. Periile de carbon au acum o durată cu 25% mai mare comparativ cu modele similare. De asemenea, noile polizoare sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații datorită multitudinii accesoriilor disponibile.

Bosch va înlocui polizoarele unghiulare din clasa 800 – 1.400 W cu nouă noi instrumente. Cu o putere mai mare față de predecesorii lor, de peste 100 de wați, noile polizoare sunt mai rapide și mai eficiente. În plus, acestea oferă una dintre cele mai lungi durată de viață din clasa lor. Acest lucru a fost dovedit prin teste independente făcute la renumitul institut SLG Prüf- GmbH Zertifizierungs.

Jens Schaumann Product Manager Bosch, este convins că “sunt cele mai bune polizoare unghiulare produse de Bosch vreodată”. Acest lucru se datorează caracteristicilor complete de siguranță, periei de carbon cu durată de utilizare mare, motorului optimizat, design-ului modern, ce le face mai ușor de manevrat. “Ceea ce a fost încorporat în noile polizoarele unghiulare reprezintă zeci de ani de experiență în dezvoltarea de instrumente pentru prelucrare a metalelor”, a spus Schaumann. Punctul central al acestei evoluții îl reprezintă următorul beneficiu: periile de carbon au o durată de viață cu 25 % mai mare decât modelele similare de pe piață, ceea ce înseamnă că nu trebuie schimbate la fel de des, fapt care se traduce prin economie de timp și de bani. Datorită caracteristicilor sporite de securitate, putem spune că sunt îndeplinite cerințele de creștere a siguranței muncii.

 

bosch text

Instrumentul potrivit pentru orice aplicație

Modelele GWS 9-115 Professional, GWS 9-125 Professional și GWS 11-125 din clasele de putere de 900 și 1.100 W pot fi orientate într-o gamă largă de aplicații pentru o mare varietate de meserii. Cu accesoriile potrivite, acestea pot fi utilizate, de exemplu, la tăierea țevilor din oțel, beton, piatră, gresie ori la eliminarea vopselei și ruginii de pe diverse suprafețe. Modelele din clasele de 1.200 și 1.500 W sunt proiectate pentru cele mai dure aplicații, de exemplu, în construcția de nave, șantiere, la construcții majore sau pentru construcții din oțel. Acestea au o putere mare și oferă condiții sporite de utilizare în siguranță.

Aplicații:

– Modelele GWS 12-125 CI, GWS 15-125 CI și GWS 15-150 IC – proiectate pentru performanță constantă în aplicații grele.

– Modelele GWS 12-125 CIE și GWS 15-125 CIE – proiectate pentru lucrul pe diferite materiale ce solicită o preselecție de viteză.

– Modelul GWS 15-125 CIT – poate fi utilizat în aplicații în care este necesar un cuplu ridicat.