BOSCH – NOUL SISTEM DE INCARCARE WIRELESS L-BOXX

Bosch își extinde în mod constant sistemul inovativ atât de premiat ”Wireless Charging System”. O stație mobilă de încarcare numită „Wireless Charging L-Boxx Bay” va fi disponibilă în plus față de soluția staționară și sistemul „Wireless Charging Holster”, care încarcă wireless dispozitivele de găurit/înșurubat în timp ce operatorul se deplasează la locul de muncă.

Sistemul „Wireless Charging L-Boxx Bay” oferă profesioniștilor numeroase avantaje datorită instrumentului fără fir care rămâne practic înăuntrul L-Boxx-ului în timpul încărcării, iar transferul de energie inductivă permite atât bateriei din unealtă, cât și bateriei de rezervă din L-Boxx să fie încărcate în timp ce operatorul este în drum spre șantier. În plus, bateria litiu-ion GBA 18V 4,0 Ah MW-C Professional va fi parte a sistemului „Wireless Charging System”. Acesta oferă un timp dublu de funcționare față de modelul anterior.

Profesioniștii care merg de la un șantier la altul pot, prin urmare, să efectueze lucrările care necesită în mod normal racordarea la electricitate, precum tăierea metalului cu un polizor unghiular cu acumulator, chiar și după un drum scurt spre șantier. Datorită sistemului „Flexible Power System” bateria 4.0 Ah este, de asemenea, compatibilă cu aproape toate uneltele de 18 V litiu-ion de la Bosch și cu întregul sistem „Wireless Charging System”.

Sistem potrivit pentru fiecare aplicație

În primul rând, „Wireless Charging L-Boxx Bay” va fi capabil să încarce șurubelnițe electrice wireless și șurubelnițe cu impact din clasa de 18 V direct din L-Boxx. Acest lucru va fi extins pentru a include și alte unelte de 18V cu acumulator. Prin urmare, Bosch oferă trei versiuni ale sistemului „Wireless Charging System”. Soluția staționară este concepută pentru folosirea în atelier și în producția semi-industrială, precum cea de mobilier sau de vehicule de construcții. „Wireless Charging System” este, în special, potrivit pentru profesioniștii care dețin un service mobil, direct în mașinile lor, cum ar fi tehnicienii.

bosch text

Productivitate crescută

Încărcarea bateriilor în timpul condusului permite profesioniștilor să lucreze mai eficient. Ei nu mai trebuie să se asigure că toate bateriile sunt gata de folosire înainte de muncă. Acest lucru minimizează efortul de planificare și salvează timp deoarece cu sistemul „Wireless Charging L-Boxx Bay” bateria de 2.0 Ah este 80% încărcată în numai 35 de minute și 100% încărcată în 45 de minute. Noua baterie 4.0 Ah se încarcă 80% în 65 de minute și 100% în 85 de minute. Încărcarea simultană a două baterii permite, de asemenea, perioade îndelungate de muncă. Acest lucru permite lucrul fără întreruperi, chiar și atunci când există sarcini exigente care necesită mai mult timp de execuție.

Siguranță în vehicul

Sistemul este rezistent la șocuri și poate fi montat pe vehicul astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu. De exemplu, poate fi integrat în echipamentul sistemului de la bordul vehiculului. Poate fi montat orizontal sau vertical, iar încărcarea se face prin conexiunea de 12V a vehiculului. Sistemul include un invertor de tensiune care furnizează energia direct la stația de încărcare. Alternativ, stația mobilă de încărcare poate fi conectată direct și la un soclu de tensiune existent la bord de 230 V.