BOSCH NOUL FERASTRAU ELECTRIC PENTRU PROFESIONISTI

Noul ferăstrău electric profesional de la Bosch – GSA 18V-32 Profesional fără fir și GSA 16-32 Profesional cu fir- sunt ferăstraie cu o performanță excepțională și cu o ergonomie sporită. Ambele modele sunt mai compacte ca modelul de ferăstrău deja testat de la Bosch și sunt dotate cu un nou mâner. Spre deosebire de convenționalul model de mâner tip lamă, acest nou mâner face posibilă mânuirea uneltelor și folosirea comfortabilă în numeroase poziții ale acestora, chiar și în poziții dificile de lucru și perioade lungi de utilizare.

Întrerupătorul prelungit contribuie, de asemenea, la o utilizare mai ușoară a ferăstrăului: este ușor să îl activezi, chiar și atunci când unealta este ținută în poziții extreme. În plus, aceste unelte sunt primele din gama ferăstraielor electrice Bosch care au ca funcție amortizarea vibrațiilor: o contragreutate poziționată în cutia de viteze neutralizează constant inerția. Acest lucru înseamnă că aceste ferăstraie electrice oferă cea mai mică vibrație din clasa lor. Rezultatul: şanse minime de obosire în timpul utilizării.

Performanță înaltă

Modelul GSA 18V-32 Profesional fără fir este echipat standard cu o baterie 6.0 Ah și oferă cel mai bun raport putere-greutate din clasa sa. Oferă o alternativă cu performanță înaltă la uneltele cu fir și poate fi folosit și pentru lucrări la tavane, precum scurtarea țevilor sau a coloanelor de aer din sectorul construcțiilor sau a demolărilor, ușor și fără a folosi un cablu.

Modelul GSA 16-32 Profesional este cel mai puternic ferăstrău electric cu cablu oferit de Bosch: cu motorul său de 1.600 W, acoperă o gamă variată de aplicații și poate fi folosit și pentru munci exigente cu ușurință și eficiență.

Muncă rapidă, ușoară și precisă

Ambele ferăstraie electrice au ca și caracteristică sistemul cu pendul care poate fi activat pentru a oferi un progres rapid când este folosit. Viteza loviturii este variabilă și poate fi setată pentru a se potrivi cerințelor materialelor. Celălalt echipament pentru ferăstrăul electric include o funcție de start ușor, permițând fiecărei tăieturi să aibă un start precis. În plus, uneltele sunt caracterizate printr-o transmisie specială care permite lamelor ferăstraielor să fie schimbate ușor

folosind mănuși, fără a fi necesară folosirea altor ustensile: pornind inelul mare de pe coloana ferăstrăului, acesta va deschide suportul SDS, slăbind astfel imediat lama ferăstrăului. Lamele pot fi, de asemenea, agățate de o scară sau schele, între activități, folosind un cârlig de metal. Astfel, se economisește timp.

Noile modele de ferăstraie electrice GSA 18V-32 Profesional și GSA 16-32

Profesional sunt disponibile în magazinele de specialitate începând cu Septembrie 2016. Ambele dispozitive sunt dotate cu o geantă de transport. Modelul GSA 18V-32 Profesional include două lame, două baterii de 6.0 Ah și un încărcător. Modelul GSA 16-32 include două lame.