BOSCH, NOUA MASINA DE FREZAT

Bosch a adăugat recent două instrumente puternice și de precizie dedicate profesioniștilor în gama sa de echipamente pentru frezare, modelele GOF 1250 CE și GOF 1250 LCE. Acestea dispun de o ajustare ușoară și permit un control precis datorită noii geometrii. Mai mult decât atât, echipamentele sunt foarte versatile datorită dotării cu un motor puternic de 1.250 W. Adâncimea de frezare maximă ajunge la 60 mm. Operațiunile de frezare precum cele de profilare a colțurilor sau marginilor necesită precizie, chiar și devierile de câțiva milimetru pot conduce la tăieri defectuoase și rezultate nedorite. Noile modele au fost optimizate în special pentru a evita astfel de neplăceri.

Mașinile de frezat sunt identice cu excepția a două caracteristici: modelul GOF 1250 CE Professional afișează adâncimea folosind o scară gradată, în timp ce GOF 1250 LCE Professional are un afișaj digital. Acest display ușurează stabilirea și reproducerea valorilor dorite de către utilizator. Pe lângă această caracteristică, GOF 1250 LCE Professional are și un sistem performant de LED-uri integrat care iluminează zona de lucru pentru o muncă mai precisă și ușoară.

Reglarea și controlul

Mașinile de frezat se pot ajusta rapid folosind sistemul „After-Lock” – un reglaj fin ce poate fi folosit și pentru a reajusta adâncimile de frezare selectate, într-un interval de zecimi de milimetru. Ambele instrumente au o nouă geometrie, însemnând că placa de bază de pe fiecare model dispune de două margini drepte, formând astfel, un unghi drept. Acestea sunt folosite pentru a ghida mașinile de frezat pe suprafața pe care este fixată piesa de lucru.

Marginile plăcii de bază și coloanele de adâncime sunt aliniate astfel încât mașina de frezat este întotdeauna la vedere și sub control total. Noul design cu mâner ergonomic și buton lateral permit utilizatorului să preia poziția cea mai confortabilă, îmbunătățind manevrabilitatea.

Noile caracteristici ale echipamentele sunt completate de sistemul Constant Electronic – care asigură performanțe înalte în sarcină, preselectarea vitezei – care permite frecvența de rotație să fie adaptată pentru diverse materiale și un orificiu pentru extragerea prafului integrat în placa de bază, putând fi conectat orice tip de aspirator chiar și fără un adaptor special.