Bosch își extinde gama de echipamente fără fir prin introducerea a două noi instrumente cu un raport optimizat de putere / greutate / dimensiuni: noul aspirator de praf profesional fără fir GAS 10,8 V-LI și instrumentul de iluminat în timpul lucrului – GLI DeciLED. Aceste instrumente sunt cele mai compacte și puternice din clasa lor fiind, în același timp, extrem de versatile. Ele permit profesioniștilor să lucreze mai rapid şi mai eficient, folosindu-le în spații înguste, greu accesibile.

Toate uneltele din gamă sunt alimentate de o baterie de 10,8 V Litiu-ion care poate fi înlocuită și folosită în orice instrument din această clasă de tensiune. “Sistemul de putere flexibil”, asigură compatibilitatea cu toate sculele electrice existente.

Aspiratorul de praf cu acumulator de la Bosch este adecvat în special pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a prafului și materialului fin, de exemplu atunci când se execută operațiuni de finisare pe un șantier. Cu o greutate de numai 700 grame și un design compact, oferă cel mai bun raport de putere / greutate din clasa sa. Acest aspirator de praf fără fir este un instrument flexibil și la îndemâna tuturor celor ce au nevoie de flexibilitate. Micro-filtrul are o performanță de filtrare de aproape 100 % și colectează praful care poate fi produs atunci când se lucrează cu tăierea gresiei, lemnului, metalelor sau plasticului. Bateria de 2.0 Ah oferă o capacitate suficientă chiar și pentru lucrul de lungă durată, rulând până la 15 minute cu o singură încărcare a bateriei. GAS 10,8 V-LI oferă, de asemenea, un container de praf care poate fi golit și curățat în doar câțiva pași. În plus, are un mâner ergonomic softgrip pentru manevrare uşoară.

 

bosch 1 text

GLI DeciLED Professional

Instrumentul de iluminat are un total de zece LED-uri și două setări de luminozitate pentru a asigura o vizibilitate bună din fiecare punct de lucru și în orice poziție. Piciorul pliabil asigură stabilitate ridicată. Neavând fir, poate fi rapid agățată pe scări sau schele folosind cârligul integrat sau pe suprafețe metalice cu ajutorul unui magnet puternic. Acest instrument este extrem de compact și ușor de folosit.

About The Author