BOSCH GTM 12 PROFESSIONAL, PRECIZIE IN TAIERE

Ferăstrăul multifuncțional Bosch GTM 12 Professional combină ferăstrăul circular de banc şi ferăstrăul circular staționar într-o singură sculă electrică. Motorul puternic și elementele din dotare de înaltă calitate, ca de exemplu laserul integrat, asigură prelucrarea rapidă si exactă a oricărui tip de lemn.

Acest ferăstrău multifuncțional este destinat executării în regim staționar de tăieri longitudinale şi transversale drepte în lemn. Scala frezată a unghiurilor de tăiere permite tăieri unghiulare precise. De asemenea pot fi realizate unghiuri de înclinare în plan orizontal de la –48° până la +48°, cât şi unghiuri de înclinare în plan vertical, de la –2° până la +47°.

GTM 12 Professional este echipat cu motor robust de 1.800 W, ce garantează un avans de lucru rapid, adâncimea de tăiere ajungând până la 95 mm în funcția de ferăstrău circular staționar și până la 51 mm în funcția de ferăstrău circular de banc.

eurotech etxt

Lampa integrată iluminează direct zona de lucru a sculei, permițând lucrul de precizie chiar și în condiții de lumină insuficientă. Schimbarea pânzei de ferăstrău se realizează simplu datorită blocării axului. Mânerul Softgrip accentuează ușurința manevrării acestei scule, având o suprafață care crește gradul de siguranță, evitând alunecarea. Mai mult, învelișul de cauciuc al mânerului are un rol important in amortizarea vibrațiilor.

Acest model oferă o tăiere precisă, rapidă și sigură într-o gamă completă de materiale, de la lemn de esență tare la cel de esență moale, rășinoase, placaj și alte variații ale lemnului.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro