BOSCH FLEXICLICK, SISTEMUL CEL MAI COMPACT SI VERSATIL DIN PIATA

Sistemul încercat și testat FlexiClick este acum disponibil cu o versiune de 12 V. Cu GSR 12V-15 FC Professional, Bosch oferă cea mai compactă mașina de găurit/înșurubat din clasa sa. Cu patru adaptoare – un sistem de prindere pentru biți cu bit de blocare, precum și o mandrină de găurit, un adaptor excentric și un adaptor de unghi – acesta este sistemul cel mai versatil de pe piață. Mai mult decât atât, Bosch este singurul producător al cărui adaptor de unghi poate fi combinat și utilizat cu oricare dintre cele trei alte adaptoare. Acest lucru înseamnă că dulgherii, comercianții, instalatorii de bucătării și constructorii standurilor de expoziție care, de multe ori, lucrează în spații foarte înguste, pot avea o flexibilitate extinsă. Mai mult, este chiar mai ușor de finalizat sarcinile tipice folosind sistemul compact de 12 volți decât este cu unelte mult mai puternice din clasele de 14,4 sau 18 volți. Această flexibilitate include, de exemplu, slăbirea sau înșurubarea în zone apropiate de marginile de pe dulapuri sau găuri de foraj în locuri înguste.

Caracteristicile încercate și testate au fost păstrate: chiar și cu sistemul de 12 volți, adaptorul excentric și adaptorul unghi pot rămâne montate atunci când se ajustează.

Sistem5-in-1

  1. Cu o lungime de cap de doar 132 milimetri, GSR 12V-15 FC Professional este cel mai compact aparat de găurit/înșurubat din clasa sa, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru spațiile înguste. Acesta are un suport magnetic pentru biți și, prin urmare, poate fi utilizat fără niciun adaptor. Cântărind doar 800 de grame, este extrem de ușor. Cupluri maxime de 30 newtoni-metru în înșurubări dure și 15 newtoni-metru pentru înșurubări moi garantează un avans de lucru rapid.
  2. Suportul integrat GFA 12-bit X Professional vine cu sistemul HEX de blocare de biți. Acest lucru asigură ca profesioniștii să poată lucra cu precizie – biții și burghiele nu se pot desprinde. Cu suportul de biți, GSR 12V-15 FC Professional are lungimea de 159 de milimetri și este, prin urmare, cel mai compact model de pe piață.
  3. GFA 12-B Professional cu adaptorul mandrină are o funcție de auto-blocare și poate fi utilizat pentru burghiele de până la zece milimetri. Cu acest adaptor mandrină, mașina de găurit/înșurubat este de 178 de milimetri și va permite lucrul în spații înguste.
  4. Adaptorul excentric. GFA 12-E Professional, permite înșurubări precise foarte aproape de marginile verticale. Are doar 12 milimetri pană la margine și pot fi setate 16 poziții de lucru fără a scoate adaptorul FlexiClick din unealta de înșurubat.
  5. La doar 61 milimetri lungime, adaptorul unghi

Professional GFA 12-W este cel mai compact adaptor unghi din clasa sa. Poate fi folosit de profesioniști pentru înșurubarea cu ușurință și cu precizie chiar și în cazul în care există un spațiu limitat. Adaptorul conduce în mod eficient șuruburi chiar și după colțuri, putând fi blocat rapid și ușor în 16 poziții diferite.

Conectat în siguranță, cu doar câteva mișcări

Este nevoie de doar câțiva pași pentru a conecta un adaptor FlexiClick la aparatul GSR 12V-15 FC Professional de găurit/înșurubat. Pur și simplu așezați adaptorul pe interfața FlexiClick și rotiți-l în sens acelor de ceas. Un clic și un indicator de control al adaptorului confirmă că ambele componente au fost conectate în siguranță.

“Flexible Power System”

Compatibilitate totală cu 10,8 și 12 volți aparatul GSR 12V-15 FC Professional cu acumulator de găurit / înșurubat face parte din “Sistemul de alimentare flexibil” de la Bosch. Numărul “12” din numele instrumentului indică tensiunea maximă a bateriei de 12 volți și înlocuiește nomenclatura de 10,8 volți, specificația de tensiune medie a bateriei. Bateriile și încărcătoarele de 10,8 volți rămân pe deplin compatibile. Este de la sine înțeles că și noile baterii de 12 volți sunt compatibile cu instrumentele de 10,8 volți existente. În prezent, acest sistem cuprinde 27 de scule electrice cu acumulator și baterii de 1,5 Ah, 2,0 Ah, 2,5 Ah și 4,0 Ah.