BOSCH: DURATA DE VIATA MAI MARE LA PERFORAREA BETONULUI ARMAT

O durată mai mare de viață și rezistență crescută pentru perforarea chiar și în cele mai dificile condiții – noul burghiu de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X este perfect în acest scop. Burghiul este prevăzut cu un cap din carbură de tungsten complet cu patru tăișuri și, astfel, poate asigura o durată mai mare de viață decât modelele oferite de alti producători.

Burghiul este fabricat cu ajutorul tehnologiei Bosch unice de sudare prin difuzie, care asigură o legătură puternică între cap și canelură. Această legătură este extrem de robustă și durabilă și, de asemenea, extraordinar de rezistentă la modificările de temperatură: spre deosebire de burghiele obișnuite, burghiul de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X nu este afectat de temperaturi care depășesc 400 de grade și care pot să apară la perforarea betonului armat.

Perforare eficientă în beton armat

Comparativ cu burghiele de ciocan perforator cu un design al capului cu margini de tăiere înclinate, caracterul specific al burghiului SDS plus-7X constă în capul său din carbură cu margini de tăiere plate dispuse la 180 de grade. Această geometrie permite transferul maxim al energiei de impact, care se transformă la rândul său în eficiență sporită la perforare. Designul canalului larg cu patru caneluri asigură îndepărtarea rapidă a prafului – burghiul este expus la uzură redusă și atinge viteze mai mari de perforare.

Burghiul SDS plus-7X este prevăzut și cu un vârf de centrare extrem de ascuțit, în formă de piramidă, care asigură stabilitate la începerea perforării. În plus, marcajul uzurii pe capul burghiului oferă precizie, indicând dacă diametrul găurii se înscrie în toleranță pentru fixarea șurubului de ancorare. Burghiul de ciocan perforator este adecvat pentru perforarea în zidărie, beton și beton armat și este compatibil cu ciocanele rotopercutoare SDS plus. Gama cu designul nou cu patru tăișuri este disponibilă în prezent în diametre cuprinse între cinci și 16 milimetri.

Gama completă de burghie de ciocan perforator SDS plus-7X oferită de Bosch include burghie cu diametre de perforare cuprinse între 3,5 și 30 milimetri, acoperind astfel întregul spectru de utilizări.